1500 kap darabot a lepényből az első Las Vegas -i pizzafesztiválon

Gilbert Perez, a Good Pie egy szelet pizzát szolgál fel a Las Vegas -i pizzafesztiválon a The In ...Gilbert Perez, a Good Pie egy szelet pizzát szolgál fel a Las Vegas -i pizzafesztiválon a Las Vegas -i Industrial Event Space -ben, 2019. november 16 -án, szombaton. (Erik Verduzco/Las VegasJournal) @Erik_Verduzco Gilbert Perez, a Good Pie pizzát készít a Las Vegas -i pizzafesztiválon, a Las Vegas -i Industrial Event Space -ben, 2019. november 16 -án, szombaton. (Erik Verduzco/Las VegasJournal) @Erik_Verduzco A pizzaszeleteket a Flour & Barley Brick Oven Pizza standján szolgálják fel a Las Vegas -i pizzafesztivál idején, az Las Vegas -i Industrial Event Space szombaton, 2019. november 16 -án, szombaton. (Erik Verduzco/Las VegasJournal) @Erik_Verduzco Enzo Esposito, balra, a Side Piece Pizza ügyvezető pizzafőnöke, megkérdezi Wenda Swordst és lányát, Davitát, hogy mit szeretnek a Las Vegas -i pizzafesztiválon a Las Vegas -i The Industrial Event Space -ben, 2019. november 16 -án, szombaton. (Erik Verduzco/ Las VegasJournal) @Erik_Verduzco Az emberek részt vesznek a Las Vegas -i pizzafesztiválon, az Las Vegas -i ipari rendezvényteremben, 2019. november 16 -án, szombaton. (Erik Verduzco/Las VegasJournal) @Erik_Verduzco a Las Vegas -i pizzafesztiválon, a Las Vegas -i Industrial Event Space -ben, 2019. november 16 -án, szombaton. (Erik Verduzco/Las VegasJournal) @Erik_Verduzco Pizzapörgető akrobata, Scott Volpe, Tucson, Ariz

Ron Bencivenga, aki négy éve Brooklynból Las Vegasba költözött, önjelölt pizzafanatikus, aki nem talált itt egy szeletet, amit igazán szeret.

Így amikor Karen Savarese lánya meglátott egy online bejegyzést a a Las Vegas -i pizzafesztivál megnyitója, jegyeket vásárolt neki és magának, valamint férjének, Dave -nek, anyjának, Sheila Bencivengának és húgának, Suzanne Bencivenga -nak.

Mondtam nekik, hogy 200 dollár értékű pizzát kell megennünk - mondta Savarese a 45 dolláros jegyekről.Szombat délután a Szahara sugárút közelében, az Ipari úton lévő Ipari Rendezvénytéren úgy gondolták, megkapták a pénzüket, hiszen mintegy 20 helyi pizzakészítő mutatta be cuccait becslések szerint 1500 embernek. A pizzakészítők a helyszín szabadtéri területe körül helyezkedtek el, bárral a központban, piknikezőasztalokkal és padokkal az ülésekhez. Az italokat a fedett, légkondicionált VIP-területre belépővel rendelkező vendégek is tartalmazták.

Ron Bencivenga elmondta, hogy a rendezvényen a legtöbb pizzát kipróbálta, és eddig nagyon jónak találta. Ironikus módon az, amit még ki kellett próbálnia: Brooklyn's Best.

Mi lehet jobb módja a családi időtöltésnek, mint egy pizzafesztiválon? - mondta Karen Savarese. Nagyon le vagyok nyűgözve. Az első évben nagyon jól szervezett.

Szerette azt is, hogy a résztvevők pizzadobozokat kaptak a szeletek hordozására, és meghívták őket, hogy töltsék fel őket, hogy hazavigyék őket.

szállodák a mirage las vegas közelében

Az egyetlen hátránya az eseménynek az volt, hogy a parkolást a többnyire ipari területen nehéz volt elérni, de Savarese elmondta, hogy kapott egy előzetes e-mailt, amelyben javasolta az utazásmegosztó szolgáltatások használatát, és ingyenes ital kupont ajánlott fel minden utasnak, aki használt egyet.

Sheila Bencivenga elmondta, hogy tetszett neki, hogy a pizzák különbözőek-valamit a szervezők biztosítottak-, és hogy minden szelet forró volt, a sütőkből folyamatos áramlás folyt.

Amit biztosan mondhat, hogy jövőre visszatérünk - mondta Savarese. Remélem ez rendszeres dolog lesz.

Matthew Gucu és felesége, Pamela, akik ott voltak kisgyermekeikkel, mindketten tömörek voltak, amikor megkérdezték, miért vettek részt.

Pizza, mondta.

Fesztivál, befejezte.

mi Michael irvin nettó értéke

Elmondta, hogy különösen nagyra értékeli, hogy egy 8 év alatti gyermekkel rendelkező felnőtt jegyei csak 5 dollárral többek, mint a rendes általános belépőjegy.

Ha gyerekei vannak, mondta, mindig ösztönző, hogy tegyen valamit, ha el tudja hozni a gyerekeit, és nem kell sokat fizetnie értük.

John Arena, a Las Vegas Pizza Alliance égisze alatt szervezett fesztivál egyik szervezője elmondta, hogy hálás a fesztivál által a résztvevőknek nyújtott expozícióért.

Azt hiszem, az emberek igazán értékelni fogják a pizzát Las Vegasban - mondta Arena.

A legtöbb jelenlévő szombaton, mint például Ericka Sims és Armando Alejandro, láthatóan már igen.

Annyira boldog és undorodom magamtól, mondta nevetve.

Ő tömörebb volt.

Alejandro szerint ez életem legjobb napja.