5 legjobb hely az ételek és italok beszerzésére a NYE hétvégén

(a Hard Rock Cafe jóvoltából)(a Hard Rock Cafe jóvoltából)

Igyál tejet

Ha szombat este a pezsgő nem az Ön dolga - vagy ha vasárnap valami nyugtatóra van szüksége, hogy elfojtsa az előző éjszaka túlzásait - fontolja meg a Bourbon Milk Punch -ot, amelyet a Stripen található Hard Rock kávézóban szolgálnak fel január 29 -ig. Ez a Jim Beam Red Stag Bourbon, a RumChata, a Monin fűszeres barna cukor és a tej, felrázva (nem keverve) és tejszínhabbal, egy csepp karamelllel és fűszerezett pekándióval, és 9,50 dollár egy szuvenír Mason edényben.

mennyi rick ross nettó vagyonaLegyen ez dupla „boldog új évet”

Az új évet nem egyszer, hanem kétszer ünnepelheti szombaton a Ri Ra -ban, a Mandalay Place Shoppes -ben. A kocsma Írország újévében 16 órakor pohárköszöntővel csenget, és időnként éjfélkor koccintás is lesz. A nap különleges koktélja a Black Velvet lesz, 7,75 dollár, ami Guinness és pezsgő, pezsgőpohárban tálalva. Különleges menüt kínálnak.

Shack alkalmazás

A Shake Shack bemutatott egy alkalmazást, amely lehetővé teszi hamburgerek, krumpli és fagyasztott puding rendelését, valamint a többit mobiltelefonról. A Shake Shack, amelynek székhelye New York-New York és a Downtown Summerlin, szintén szezonális shake ízeket kínál a karácsonyi sütiben és a csokoládé borsmenta, és elkezdte a gluténmentes zsemlét.

Karácsonyra csak az ünnepi turmix hármasunkat szeretnénk: karácsonyi süti, csokoládé borsmenta és sütőtök pite. https://t.co/k3SEj4seOm pic.twitter.com/wwNoFTErDR

- SHAKE SHACK (@shakeshack) 2016. december 15

Harapás éjszaka

mennyit ér paula abdul

Ha ezeken a napokon későn alszik, használhatja az új Holdfény menü menüpontját a Farm 24-7-en, az Aliante-ban, Észak-Las Vegasban. Keksz és mártás, 1,99 dollár, vagy egy tojás pirítóssal, szalonnával vagy kolbásszal, vagy rövid köteg palacsinta vagy reggeli szendvics, 2,99 dollár, 23 órától kaphatók. naponta 6 óráig.

Kétszer boldog

A Hexx Kitchen + Bar a Paris Las Vegasban bevezette a késő esti boldog órát a téli szezonban. Az italkülönlegességek közé tartoznak a sörök 4 dollártól, a kiválasztott borok üvegből és a különleges koktélok 7 dollárért, valamint 20 százalék kedvezmény a harapnivalókból, előételekből és pizzákból. 11 órától. a napi záráshoz a Hexx szokásos 14 órától 18 óráig tartó boldog órája mellett.