9 film, amelyek Las Vegas -ot támadják

GZ-03444 A film neve: GODZILLA Copyright: © 2014 WARNER BROS. ENTERTAINMENT INC. & LEGENDARY PICTURES PRODUCTIONS LLC Photo Credit: Kimberley French Felirat: AARON TAYLOR-JOHNSON mint Ford Br ...A világ leghíresebb szörnyetege az emberiség létét veszélyeztető lények ellen áll, a Las Vegas Strip pedig a 2014 -es Godzilla című filmben látható. (Warner Bros./YouTube) A The Amazing Colossal Man című filmet 1957-ben mutatták be egy 60 láb magas mutánsról, aki pusztítást végez Las Vegasban. (Malibu Productions/YouTube) A Honey, I Blew Up the Kid című 1992-es folytatása az 1989-es Honey, I Shrunk the Kids című filmnek egy 2 éves kislányt követ, miközben hatalmasra nő, és Las Vegasba tart. (Walt Disney Pictures/YouTube) A marslakók elpusztítják Las Vegasot és más világhírű helyszíneket az 1996-os 'Mars Attacks!' Című sci-fi vígjátékban. (Warner Bros./YouTube) Egy menekült fogoly csoport lezuhant egy lopott repülőgéppel a Las Vegas Stripen az 1997-es Con Air című műsorban. (Touchstone Pictures/YouTube) Las Vegasot egy hatalmas süllyesztő tönkreteszi a 2006 -os '10 .5: Apocalypse 'címmel. (Hallmark Entertainment/YouTube) A posztapokaliptikus Las Vegas szerepel a 2007-es Resident Evil: Extinction című filmben. (Sony Pictures/YouTube) A Yellowstone -i vulkáni hamu felhője elnyeli Las Vegas -ot 2009 -ben, 2012 -ben. (Columbia Pictures/YouTube) Homokvihar ereszkedik Las Vegasra, amikor egy ősi átok szabadul fel a 2013-ban készült, tévére készült 'Blast Vegas' -ban. (Brainstorm Media/YouTube)

Általában New York és Los Angeles Hollywood első választási lehetőségei, amikor egy amerikai nagyvárost el kell pusztítani (Los Angeles legalább két tucatszor megsemmisült filmeken). Annak ellenére, hogy Las Vegas népszerűbb nyaralóhelyként, mint a filmekben az apokaliptikus környezet, a bűnvárosban még mindig rengeteg pusztítás történik.

Íme 9 példa; tudassa velünk a megjegyzésekben, ha lemaradtunk valamiről.

The Amazing Colossal Man (1957, korhatár nélküli)Egy katonatiszt súlyos égési sérüléseket szenved atomi baleset során . Csodával határos módon meggyógyul, de az atomrobbanás hatására 60 méteres mutánssá nő. Elpusztít Las Vegasban, mielőtt végül elkapják a Hoover -gát közelében. Végül lelőtték, és a Colorado -folyóba esett halálra.

aki énekli a Himnuszt 2019

Drágám, felrobbantom a gyereket (1992, PG)

Az 1989-es Honey, a Shrunk the Kids folytatása, az 1992-es film a Szalinski családot követi 2 éves fiukként. hatalmas méretűre nő miután kitette apja ipari méretű növekedési gépét. A kisgyermek Las Vegasba indul, és az utcákon kóborol, rémisztgetve a turistákat és a lakosokat, mielőtt a családja végre utoléri, és a normál méretre csökkenti.

Mars támadás! (1996, PG-13)

Az Sci -fi vígjáték 1996 a Földön megszálló marslakók egy csoportjáról azt mutatja, hogy a világ leghíresebb helyeinek tömkelege pusztul el, kezdve Las Vegassal. A támadások túlélői közül végül kiderül, hogy Slim Whitman indiai szerelmi hívása felrobbantja a marslakók fejét, és a dal segítségével megölik a marslakók nagy részét, és visszaküldik a néhány túlélőt oda, ahonnan jöttek.

mennyit ér a hervadt chamberlain

Con Air (1997, R)

Egy volt amerikai ranger és az újonnan szabadon engedett ex-rab egy rabszállító repülőgépen találja magát, amikor egy fogoly zavargásra buzdít és átveszi a gép irányítását . A gép Carson City felé tart, de egy leállított motor és az üzemanyaghiány miatt lezuhan a Stripen, ahol egy kivételével az összes elítéltet elfogják.

10.5 Apokalipszis (2006, TV film)

A 2006 -os tévéfilm katasztrófákat követ apokaliptikus földrengés váltotta ki . A Hoover -gát összeomlik, amikor a Mead -tó felmelegszik és tágul a túlfolyó kapacitáson túl. A savas víz ezután aláássa a föld alatti mészkövet, hatalmas víznyelőt hozva létre, és Las Vegas a talajba süllyed. Végső soron nem sokat lehet tenni a katasztrófák ellen, és egy hiba új óceánt hoz létre, amely felére osztja az Egyesült Államokat és Kanadát.

Resident Evil: Extinction (2007, R)

Az a Resident Evil sorozat harmadik része követi a túlélők egy csoportját Raccoon Cityből, amint a Mojave -sivatagon át Alaszkába találnak, hogy elmeneküljenek egy zombi apokalipszis elől. A csoport Las Vegasba köt, hogy utánpótlás után kutasson, itt látjuk a poszt-apokaliptikus Bűnvárost.

2012 (2009, PG-13)

mi a fiatal bak nettó értéke

Egy család megpróbálja túlélni a 2012 -ben bekövetkező apokaliptikus katasztrófák sorozata , kihasználva a régóta fennálló elképzelést, amely szerint a maják abban az évben megjósolták a világ végét. A csoport Las Vegasban köt ki Kínába, és sikerül megszöknie, amikor a Yellowstone Nemzeti Parkból származó vulkáni hamufelhő elnyeli a várost.

Blast Vegas (2013, tévéfilm)

mennyit keres neil cavuto egy évben

Néhány testvér testvér irány Las Vegas a tavaszi szünetre és ellopni a kardot egy egyiptomi témájú szállodából, amely nem a Luxor. Egy ősi átok szabadul fel a városon, és óriási homokvihar fenyeget azzal, hogy elpusztítja. Meg kell találniuk egy szent urnát, mielőtt a várost teljesen kiirtják.

Godzilla (2014)

A világ leghíresebb szörnyetege olyan lényekkel szemben áll, akik veszélyeztetik az emberiség létét. A múlt hónapban megjelent előzetesben a Strip nagy része megsemmisült, többek között a The Quad, Párizs, Flamingo, Kincses-sziget és New York-New York.