Kérdezzen Heiditől bármit: Vegas legjobb pizzája…

Egy Romana #1 pizzát szolgálnak fel a Pizza Rock 201 201. szám alatt. Harmadik St. Las Vegas, 2013. november 21., csütörtök. A hosszú keskeny pizza 4 -et szolgál fel, és 3 pizzából áll. (Robert Winn/Las Vegas R ...Egy Romana #1 pizzát szolgálnak fel a Pizza Rock 201 201. szám alatt. Harmadik St. Las Vegas, 2013. november 21., csütörtök. A hosszú keskeny pizza 4 -et szolgál fel, és 3 pizzából áll. (Robert Winn/Las VegasJournal) 3181034

Szeretné valaha is, hogy egy étteremkritikusnak olyan egyszerű kérdést tegyen fel, mint például: Ki készíti a legjobb pizzát Vegasban?

Nos, barátok vagyok a Journál díjnyertes Heidi Knapp Rinellával, ezért sok mindent megkérdezhetek tőle. Az elmúlt 14 évben soha nem irányított rosszul.

mennyi Stephen curry nettó értéke

Tehát minden további nélkül, itt az első részem az Ask Heidi Anything -ből, egy cenzúrázatlan pillantás az ételekkel kapcsolatos e -mail cserénkre.Dougtól Heidiig

Szia Heidi, hova menjek Vegasban, hogy megszerezzem a kedvenc pizzádat?

mennyit keres a jenna márvány 2017-ben

A barátnőmmel hetente ettünk abban az új belvárosi helyen, a Pizza Rockban, mert több lapos kenyér van benne, vagy ahogy hívják. (Eredetileg New York -ból származik, ezért inkább a lapos pizzát kedveli. Délvidéki vagyok, ezért általában vastagabb, kenyéresebb kérget, sok marinara -mártást és ranch -mártást kérek.)

Szerintetek milyen helyekre érdemes elmennünk?

Heiditől Dougig

Én is szeretem a Pizza Rockot, mert négy sütője, különböző hőmérsékleten, lehetővé teszi az étterem pizzáinak, hogy a stílusok széles skáláját elkészítsék.

Valószínűleg a kedvenc pizzázóhelyem a Settebello, amely autentikus nápolyi stílusú pizzákat készít (és két helyen van a völgyben) és a Metro Pizza. A Metro egy csomó különböző stílust is készít; Általában a régi iskola New York-jával szoktam járni, bár időnként szeretek egy jó mélyételt. A férjem szereti a húsgombóc csúszkáikat.

A metrónak maroknyi helye van.

Heidi itt írt erről:

palotaállomás osztriga bár serpenyős sült recept

Pizza Rock https://www.reviewjournal.com/columns-blogs/heidi-knapp-rinella/pizza-rock-clearly-respects-craft

Settebello https://www.reviewjournal.com/heidi-knapp-rinella/settebello

naplemente nettó értékének lilly shahs

Metro Pizza https://www.reviewjournal.com/heidi-knapp-rinella/local-tradition-often-dictates-toppings-pizza

Heidi bepillantást engedett abba is, hogy mit evett a szerdai Íz rovatban:

Felfedeztem a Downtown Container Park néhány éttermét. Kedden ebédeltem a Big Ern BBQ -ján, és elképesztő szegyes szendvicset kaptam - szuper gyengéd és ízletes - és egy kis burgonyasalátát, sok fekete olajbogyóval.

Ha még nem járt a Konténerparkban, mindenképpen érdemes megállni.

Olvassa el Heidi legújabb értékelését itt: https://www.reviewjournal.com/column-blogs/heidi-knapp-rinella