B. J. Thomas meghívja a rajongókat a nappalijába

B.J. Thomas, a hatvanas évek óta headliner, ezen a hétvégén énekel a Suncoastban.B.J. Thomas, a hatvanas évek óta headliner, ezen a hétvégén énekel a Suncoastban.

B. J. Thomas Elvis élete óta nem beharangozott Las Vegas -i előadó, és az 1990 -es években kezdte a headlinerek foglalását, és elővárosi kaszinókat játszott.

Ha úgy tűnik, Thomas nyugodt kapcsolatban áll a zenei üzletággal, ez a hozzáállás a The Living Room Sessions -ban is megjelenik. A tavaszi kiadás szerint Thomas, aki szerdán lett 71 éves, a legismertebb dalainak alkalmi, akusztikus változatait énekelte, gyakran duettpartnerekkel.

Lyle Lovett beleszól 1969 -es aláírt dalába, az Esőcseppek folyamatosan esik a fejembe, míg Vince Gill segíti az 1970 -es I Just Can't Help Believe című művét.Thomas megtart magának néhány dalt, köztük a Don't Worry Baby és az Everybody’s Out of Town című Burt Bacharach -furaságot, amely minden idők egyik legfurcsább slágere lehet. Nem hallottuk még a The Walking Deadben vagy egy apokaliptikus filmben?

Lépjen kapcsolatba Mike Weatherford riporterrel itt: mweatherford@
reviewjournal.com vagy 702-383-0288.


Előnézet

B. J. Thomas

19:30 Szombat vasárnap

Suncoast, 9090 High Drive

17,50 USD-44 USD (702-636-7075)