Billy McFarland nettó vagyona

Mennyit ér Billy McFarland?

Billy McFarland nettó vagyona: - 5 millió dollár

Billy McFarland nettó vagyona: Billy McFarland amerikai elítélt bűnöző és volt vezérigazgató, nettó értéke - 5 millió dollár. Billy McFarland a leghíresebb a katasztrofális Fyre Fesztivál szervezéséről, amelyet 2017 áprilisában kellett volna megrendezni. 1991-ben született New Yorkban, és a New Jersey-i Short Hills-ben nevelkedett. Röviden a Bucknell Egyetemen tanult, de kilépett, állítólag mindössze kilenc hónap után. A főiskola elhagyása után megalapította a Spling nevű hirdetési hálózatot. 2013-ban megalapította a Magnises nevű céget, amelynek célja egy exkluzív juttatási hitelkártya kifejlesztése a nagyvárosokban élő évezredekhez. A kártya azt ígérte, hogy a tulajdonosok számára hozzáférést biztosítanak speciális társasági klubokhoz és egyéb juttatásokhoz. A cég végül nem volt sikeres.

Fyre Fesztivál: Nem sokkal a cég alapítása után McFarland a potenciális befektetőknek küldött levelében azt állította, hogy a koncert már 90 millió dollárt ér. Ezt az értékelést azzal indokolta, hogy a társaság több millió támogatói dollárt és jegyértékesítést kapott. A hatóságok később bebizonyítják, hogy ekkor a cég mindössze 57 000 dollár bevételt termelt. A fesztivált egyedi tervezésű, elbűvölő modelleket bemutató trópusi paradicsomként hirdették meg, ahol a vendégek egy privát szigeten található luxusvillákban szálltak meg, és 5 csillagos séfek által készített ételeket fogyasztottak. Az esemény vírussá vált, amikor a jegyek tulajdonosai megérkeztek, hogy megtaláljanak egy szervezetlen harmadik világbeli katasztrófát. A luxus sátrak bizonyultak katasztrófavédelmi sátraknak, amelyeket silányan összeállítottak. Az ételekről kiderült, hogy a sztirol habosított edényekben felszolgált kenyér sajtszeletek. A fesztiválra szóló VIP jegyek 49 000 dollárba kerültek. Az átlagos napijegy 450 dollárba került.

Billyt és párját, Ja Rule-t gyorsan beperelték 100 millió dollárért. 2018 márciusában Billy bűnösnek vallotta magát két szövetségi bírósági csalásban. Elismerte, hogy hamis dokumentumokat használt fel 26 millió finanszírozás biztosításához. Végül beleegyezett több mint 26 millió dollár elvesztésébe, és hat év börtönre ítélték.

Hulu dokumentumfilm fizetési nap : Billy megjelent Hulu 2019 januárjában, a „Fyre Fraud” című dokumentumfilmben. Állítólag a Netflix kereste meg, hogy megjelenjen a Fyre dokumentumfilm verziójában, de a Netflix elutasította, amikor fizetést kért. Hulu állítólag végül 250 000 dollárt fizetett Billynek.

Billy McFarland nettó vagyona
Nettó érték: - 5 millió dollár
Utolsó frissítés: 2021
Az összes nettó vagyont nyilvános forrásokból származó adatok felhasználásával számítják ki. Ha rendelkezésre állnak, a hírességektől vagy képviselőiktől kapott privát tippeket és visszajelzéseket is beépítjük. Míg szorgalmasan dolgozunk annak érdekében, hogy a számok a lehető legpontosabbak legyenek, hacsak másként nem jelezzük, csak becslések. Minden javítást és visszajelzést örömmel fogadunk az alábbi gombra kattintva. Hibáztunk? Küldjön javítási javaslatot, és segítsen nekünk javítani! Küldjön javítást Vita