A Cereal Killerz Kitchen megnyitja a Centennial Hills helyszínt

A Cereal Killerz Kitchen tulajdonosai, Chris Burns, feleségével, Jessicával és lányával, Amarival ...A Cereal Killerz Kitchen tulajdonosai, Chris Burns, felesége, Jessica és lánya, Amari, a Galleria at Sunset bevásárlóközpontban, 2019 augusztusában. (Erik Verduzco / Las VegasJournal) @Erik_Verduzco A Cereal Killerz Kitchen Hendersonban, 2019. augusztus 9 -én, pénteken. (Erik Verduzco / Las VegasJournal) @Erik_Verduzco

Henderson The Cereal Killerz Kitchen egy második helyszín megnyitására készül, a Centennial Hills negyedben. A tulajdonos Chris Burns szerint a 7450 Oso Blanca Road címen, a The Frozen Frog otthona helyiségében található helyszín készen állhat a megnyitásra, amint az Egészségügyi Körzet kijuthat ide, hogy megvizsgálja. Azért forgat, hogy július negyedik hétvégéjén elindítsa az új helyszínt.

Burns azt ígéri, hogy többnyire ugyanaz lesz a koncepció, mint az eredeti helyszín a Galleria at Sunset food udvarban, amely 100 féle gabonapelyhet kínál 10 fajta tej közül, valamint fagylaltot, cukorkát és más gyerekbarát lehetőségeket. Azt is reméli, hogy a környék elhelyezkedése lehetővé teszi számukra, hogy jobban összpontosítsanak a reggeli tárgyakra.

Ez volt a legnagyobb probléma (gofrival) és minden reggeliző tételünkkel: az emberek csak egy -két órakor kezdenek el jönni a bevásárlóközpontba, és ebédet akarnak - mondja Burns. Azt is jósolja, hogy az új menü elhagyhat néhány olyan elemet, mint például az avokádós pirítós, amelyet ő és felesége Galleria -tulajdonosuk javaslatára hozzáadtak az eredeti menühez.