Steve Benjamin séf elhagyja a L’Atelier -t az MGM Grandban

Steve Benjamin séf, balra, biztos, Mary Beth Scow és Clark megyei tűzoltóparancsnok-helyettes, John Steinbeck tartják a 24 karátos, arany színűre festett hátizsákjukat, miután megnyerték a harmadik éves sürgősségi felkészülést ...Steve Benjamin séf, balra, biztos, Mary Beth Scow és Clark megyei tűzoltóparancsnok-helyettes, John Steinbeck tartják a 24 karátos aranyszínűre festett hátizsákjukat, miután 2016. szeptember 15-én, csütörtökön megnyerték a harmadik éves sürgősségi felkészülési készlet-főzőversenyt. , a Las Vegas-i MGM hotel-kaszinóban. (Bizuayehu Tesfaye/Las VegasJournal) @bizutesfaye

Steve Benjamin ügyvezető séf bejelentette, hogy otthagyja L'Atelier de Joel Robuchont MGM Grand 12 év után az étteremben. Egy szerda esti Facebook -bejegyzésben Benjamin azt írta, hogy a jövő hónapban Los Angelesbe költözöm, hogy megnyissam az új Waldorf Astoriát Beverly Hillsben.

Szóvivője MGM üdülőhelyek Az International megerősíti, hogy Benjamin utolsó napja április 18. lesz. Pótlást még nem neveztek meg.

A L'Atelier a lazább Joel Robuchon két szomszédos MGM Grand étterme közül. Benjamin 2005 -ös megnyitása óta ott van, és számos kitüntetésben részesítette az üdülőhelyet, köztük egy rangos Michelin -csillagot.

Ez a második nagy megrendülés Robuchon séf helyi birodalmában alig több mint egy év alatt. Las March, Claude Le-Tohic ügyvezető séf bejelentette, hogy kilép posztjáról Robuchon formálisabb névadó éttermében, végül Christophe De Lellis ügyvezető séf váltja fel.

ÖSSZEFÜGGŐ

A sürgősségi készletből készült ételek ízletes ételeket és biztonsági tanácsokat tartalmaznak