Chuck E. Cheese októberben ünnepli, viseljen jelmezt, nyerjen jegyeket

(jóvoltából Facebook)(jóvoltából Facebook)

Mivel az öltözködés túlságosan szórakoztató ahhoz, hogy évente csak egy éjszakát végezzünk, Chuck E. Cheese’s jutalmazza a gyerekeket, hogy egész hónapban viselték jelmezüket!

Október 1-jétől minden gyerek, aki október hónapban bármikor Halloween jelmezt visel a boltban, 50 ingyenes jegyet kap. Javasoljuk a szülőknek, hogy osszák meg a jelmezben készült kicsinyeik fotóit a #Chucktober2014 -en még több nyereményért.

a kék ember csoport las vegasban

Halloween a végső gyerekek ünnepe, Chuck E. Cheese pedig a családi szórakozás végső célpontja - mondta Tom Leverton, a Chuck E. Cheese anyavállalatának, a CEC Entertainmentnek a vezérigazgatója. A Chucktober az egyik kedvenc évszakunk, mert kedveskedhetünk ügyfeleinknek, és bepillantást nyerhetünk az év minden új divatos jelmezébe. Közösségünk Facebook-közvélemény-kutatása után arra számítunk, hogy sok hercegnő és szuperhős lesz trükkös ebben az évben.A jelmezt viselő 50 ingyenes jegy mellett a Chuck E. Cheese's a következőket kínálja:

- Chuck E. Trick or Treat táskák

- 20 ingyenes zseton bármilyen élelmiszer vásárlásakor Halloweenkor

mennyi a boosie nettó értéke

- Laffy Taffy Candy Splash október minden szombatján és vasárnapján 12:30, 2:30 és 4:30 órakor

tracey davis sammy davis jr lánya

- Chucktober tök tevékenységi lapok a még szórakoztatóbb

Azok a vendégek, akik fotókat tesznek közzé a #Chucktober2014 hashtag használatával, és megcímkézik a chuckecheese márkát, beléphetnek, hogy nyereményeket nyerjenek egész hónapban, további információkért látogasson el ide www.chucktober2014.com .