Daisy Ridley nettó értéke

Mennyit ér Daisy Ridley?

Daisy Ridley nettó vagyona: 9 millió dollár

Daisy Ridley nettó vagyona és fizetése: Daisy Ridley angol film- és televíziós színésznő, amelynek nettó értéke 9 millió dollár. Ridley valószínűleg leginkább arról ismert, hogy Rey szerepet játszik a 'Star Wars' filmfranchise-ban. Az áttörő szerep lefoglalása előtt Daisy viszonylag ismeretlen volt. Bár a Rey-szerep vége után kezdetben küzdött a színészi karrier folytatásáért, végül különféle további projektekkel foglalkozott. Amióta a Csillagok háborúja révén hírnevet szerzett, Ridley szintén bevált hangszínésznővé vált.

Korai élet: Daisy Jazz Isobel Ridley 1992. április 10-én született az angliai Westministerben, Londonban. Két nővér mellett Maida Vale-ben nevelkedett, Daisy családját nemzetségek szerezték. Arnold Ridley nagybátyja szintén színész volt, és híres volt arról, hogy színészként szerepelt az „Apa hadserege” című előadásban. Fiatal korában Daisy megszállottja lett a Matilda filmnek (Roald Dahl könyve alapján) és a Harry Potter sorozatnak.

Ridley ösztöndíjat nyert a Tring Park Performing Arts School-ban, egy független internátusban. Miután 18 éves korában végzett, Ridley klasszikus civilizációt tanult a londoni egyetemen. Később abbahagyta, hogy egy virágzó színészi karrierre összpontosítson, bár azon kapta magát, hogy évekig pultosként dolgozott Londonban, hogy eltartsa magát. Sok évvel később Daisy visszatért az egyetemre, és társadalomtudományt tanult.

Karrier: Ridley szakmai színészi karrierje kis televíziós szerepekkel kezdődött. Ezekben a korai években olyan sorozatokban jelent meg, mint a „Fiatalok”, a „Toast of London”, a „Silent Witness”, a Mr. Selfridge ”és„ Sérült ”. Ebben az időszakban Daisy olyan rövid filmekben is szerepelt, mint a „Kék évad”, amely nevezett egy londoni sci-fi versenyre. Egy másik korai filmszerep az „Életmentő” harmadik részében volt, amely jelölést kapott a BAFTA-díjra.

Miután megjelent a Wiley zenei videójában, Ridley megfelelő filmben debütált a Scrawl nevű független horrorfilmmel. Bár szerepelt a „The Inbetweeners 2” című filmben, jeleneteit végül a késztermékből vágták ki. A Scrawl című filmben betöltött szerepéért Ridley számos díjat kapott.

2014-ben Daisy élete örökre megváltozott. A „Csillagok háborúja” franchise legújabb részében szerepelt, „Az ébredő erő” címmel. Ez volt a Disney első próbálkozása a „Csillagok háborúja” világában a LucasFilm több milliárd dolláros felvásárlása után. Amikor meghirdették Rey szerepét, sok rajongó kapkodta a fejét. Senki sem tudta, ki valójában Daisy Ridley - bár ez nem volt újdonság a Csillagok háborúja univerzumában. Évtizedekkel korábban George Lucas teljes ismeretlent is vetett az „Új remény” kulcsszerepeire.

A „The Force Awakens” komoly kereskedelmi slágernek bizonyult: több mint 2 milliárd dollárt gyűjtött a pénztárakban, és 2015-ben a legjobban kereső film lett. Daisy-t a kritikusok dicséretre emelték ki, és számos díjat nyert. Ezek között szerepelt az MTV filmdíja a legjobb áttöréses teljesítményért és a Teen Choice díj a Choice Movie: Breakout Star kategóriában. Ennek ellenére sok megfigyelő (köztük George Lucas) megjegyezte, hogy az „Ébredő Erő” lényegében az „Egy új remény” feldolgozása volt, és hogy a történet mögött nem volt elegendő újítás.

Miután elkészítette és elbeszélte a „The Eagle Huntress” című dokumentumfilmet 2016-ban, Ridley megjelent Barbra Streisand Encore: Movie Partners Sing Broadway című albumán. 2017-ben Daisy megmutatta a „Csillagok háborúja” univerzumán kívüli lehetőségeit a Gyilkosság az Orient Expresszen című filmben. A film nagy kereskedelmi slágerré vált, több mint 352 millió dolláros bevételt hozott 55 millió dolláros költségvetéssel - annak ellenére, hogy vegyes kritikákat kapott.

Az előző „Csillagok háborúja” film kereskedelmi sikerével csak idő kérdése volt, hogy Daisy újra felvegye Rey szerepét a történet következő részében. Ez a nap később, 2017-ben jött el, a 'Star Wars: Az utolsó Jedik' megjelenésével. Ez a film Rey és Luke Skywalker kapcsolatára összpontosított, utóbbit ismét Mark Hamill alakította. Az elődhöz hasonlóan az 'Utolsó Jedinek' sem okozott gondot a készpénz összegyűjtése, több mint 1,33 milliárd dolláros keresettel és mintegy 250 millió dolláros költségvetéssel.

(Fotó: Frazer Harrison / Getty Images)

A kritikusok is kedvesek voltak - bár a közönség tagjai és a Star Wars-rajongók fogadtatása megosztóbb volt. Sokan panaszkodtak arra, hogy Rey szülei nem voltak fontosak, annak ellenére, hogy identitásuk az előző részletben felépült dolog. Mások azt panaszolták, hogy Luke hirtelen nem volt olyan hősies, mint korábban, és hogy Snoke karaktere elmaradott.

Daisy előrelépett, miután elnyerte a főszerepet az „Ophelia” című filmben, amely a Shakespeare klasszikus „Hamlet” című darabja alapján készült, de a normál címszereplő helyett Ophelia karakterére koncentrált. A film a Sundance Filmfesztiválon debütált. Abban az évben Ridley hangszínészként is meghonosodott, és Cottontail szerepét játszotta a „Peter Rabbit” animációs filmben.

2019-ben Daisy még egyszer játszotta Rey szerepét a „Star Wars: A Skywalker felemelkedése” c. Filmben. A film a Disney trilógiájának legkevésbé kereskedelmi szempontból sikeres lett, de így is sikerült meghaladnia az egymilliárd dollárt és mintegy 300 millió dolláros nyereséget. Sajnos ez a harmadik film is rossz visszhangot kapott mind a rajongók, mind a kritikusok részéről. Egyesek az egész franchise legrosszabb filmjének nevezték, és bírálták, mert újra összekapcsolta az előző film fejleményeit. A kritikusok ismét megtámadták a Disney képzeletének hiányát, aki elégedettnek tűnt azzal, hogy egyszerűen emlékeztette a közönséget Lucas évtizedekkel ezelőtti újításaira.

Nehéz néhány hónap után, amikor Ridley-nek nehézségei voltak a szerepek megtalálásában, bejelentették, hogy számos új projektben szerepel majd. Ide tartozik a „Káosz gyaloglás” című film, a „Daddio” elnevezésű független film, valamint a Bad Robot filmek által készített számos projekt. A Netflix azt is bejelentette, hogy Ridley számos filmjükben megjelenik, köztük a „Super-Normal”, az „Elveszett feleség” és a „The Inventor” animációs filmekben.

Kapcsolatok: 2017-ben Daisy Ridley Tom Bateman színésszel kezdett randevúzni, miután a pár találkozott a „Gyilkosság az Orient Expresszben” forgatáson. 2020-tól a pár még mindig kapcsolatban állt.

Daisy Ridley nettó értéke

Daisy Ridley

Nettó érték: 9 millió dollár
Nem: Női
Magasság: 5 láb 6 hüvelyk (1,7 m)
Szakma: Színész
Állampolgárság: Egyesült Királyság
Utolsó frissítés: 2020
Az összes nettó vagyont nyilvános forrásokból származó adatok felhasználásával számítják ki. Ha rendelkezésre állnak, a hírességektől vagy képviselőiktől kapott privát tippeket és visszajelzéseket is beépítjük. Míg szorgalmasan dolgozunk annak érdekében, hogy a számok a lehető legpontosabbak legyenek, hacsak másként nem jelezzük, csak becslések. Minden javítást és visszajelzést örömmel fogadunk az alábbi gombra kattintva. Hibáztunk? Küldjön javítási javaslatot, és segítsen nekünk a javításban! Küldjön javítást Vita