Donnie Wahlberg nettó vagyona

Mennyit ér Donnie Wahlberg?

Donnie Wahlberg nettó vagyona: 25 millió dollár

Donnie Wahlberg nettó vagyona és fizetése: Donnie Wahlberg amerikai színész, énekes és producer, nettó értéke 25 millió dollár. Először a New Kids on the Block fiúcsapat tagjaként vált ismertté. Színész és vállalkozó is.

Korai élet: Donnie Wahlberg Donald Edmond Wahlberg Jr. született 1969. augusztus 17-én, Boston Massachusetts-ben. Elsősorban az ír-amerikai szomszédságban, Dorchesterben nőtt fel.

Donnie a nyolcadik a kilenc gyermek közül, akiket Donald csapat- és teherautó-sofőr, valamint Alma, az ápolónő segédje hozott világra. Öccse színésztárs, énekes / producer Mark Wahlberg . Anyja oldalán Wahlberg távoli rokonságban áll Nathaniel Hawthorne-nal. Amíg Donnie felnőtt, a család szoros volt és minden vasárnap együtt járt templomba. Ekkora családja nem ment problémamentesen, bár a testvérek gyakran harcoltak, és a családot gyakran készpénzre kötötték. Szüleik 1982-ben elváltak, amikor Donnie 12 éves volt. Ő és Mark úgy döntött, hogy az anyjukkal élnek, míg a többi testvér vagy felnőttként már egyedül volt, vagy apjukhoz mentek.

Amikor a 70-es években Donnie megkezdte az általános iskolát, Boston mélyen belemerült a vitákba a kötelező buszjáról az állami iskolai szegregáció kikényszerítése érdekében. Wahlberget naponta közel egy órán keresztül buszozták többnyire afroamerikai William Monroe Trotter iskolába. Wahlberg mély szeretetet és vonzalmat vált ki afrikai-amerikai barátai körében népszerű soul és rap zene iránt. Bálványa Michael Jackson volt. Wahlberg emlékeztet arra, hogy az iskolába buszozták, mint az egyik legnagyobb dologra, ami valaha történhetett vele és karrierjével, mivel délutánonként a buszon töltötte az idejét, miközben barátai között rapszövegeket komponált - a legnagyobb hatására.

Zenei karrier: Wahlberg és közeli barátja, Danny Wood a Copley gimnáziumba jártak. Itt alapítottak egy rap csoportot, a The Kool Aid Bun-t. 15 éves korában Donnie meghallgatta Maurice Starr zenei producert. Nyílt meghallgatásokat tartott, hogy létrehozza American első nagyfiú zenekarát. Starrt lenyűgözte Wahlberg ének-, tánc- és rappelő képességeinek hármas fenyegetése, és azonnal bevonult a csoportba. Wahlberg felvette testvérét, Markot és barátját, Danny Wood-ot, valamint Jordan Knightot és Knight idősebb testvérét, Jonathant. Mark nem volt elégedett a zenekar művészi irányításával, és hamarosan távozott.

A csoport New Kids on the Block-nak nevezte magát. A Columbia Records céggel szerződtek, és 1986-ban kiadták első albumukat. A Be My Girl című kislemezük szinte nem kapott műsort, és az albumok eladási értékei döbbenetesen alacsonyak voltak. Két évvel később a csoport kiadta a Hangin 'Tough című második albumot. Lassú volt a siker kezdete, de a Please Don't Go Girl főszereplőjük jelentős nemzeti fellépést kezdett el kapni. A kislemez a Billboard listáján a 10. helyre került. Az NKOTB további két sikeres kislemezt adott ki, a You Got It (The Right Stuff) és az I Love You You (Forever) címet, amelyek a 3., illetve az 1. helyen tetőztek. A Hangin 'Tough 1989-re az ország első számú lemeze lett.

Donnie a popzene egyik legkorábbi prototípusos „rosszfiúja” volt. Sikerük csúcsán az NKOTB több tízmillió lemezt és több mint 400 millió dollár értékű árut adott el. Amikor a 90-es évek elején az NKOTB népszerűsége elenyészni kezdett, Donnie segített elindítani Mark rap-karrierjét. Donnie közösen írta és készítette Marky Mark és a Funky Bunch debütáló albumát, a Music for the People című albumot, amely végül platinalemez lett. Donnie ezután színészi karriert kezdett.

Donnie újra csatlakozott az NKOTB korábbi tagjaihoz a 2008-as The Block című újraegyesítő albumhoz. Elérte az első helyet a Billboard listáján. Bejárták a világot, hogy népszerűsítsék az albumot. Donnie és az NKOTB többi tagja 2013-ban lépett fel a Package Touron, 98 Degrees és Boyz II Men szereplésével.

(Fotó: Daniel Boczarski / Getty Images)

Színész karrier: Wahlberg első filmje az 1996-os Tupac Shakur és Mickey Rourke „Golyó” című filmje volt. Ugyanebben az évben emberrablóként játszott szerepet Ransomban Mel Gibsonnal. Wahlberg főszerepet játszott egy Southie című kis filmben, Southie címmel 1999-ben, Rose McGowannal szemben. Eredetileg testvérének, Marknak ajánlották fel, de el kellett utasítania, miután felajánlották neki a Boogie Nights főszerepét. Bár kis film, Donnie Danny Quinn alakítása kissé kritikus elismerést váltott ki belőle.

Donnie további kritikai dicséretet kapott az 1999-es „Hatodik érzék” filmben és az HBO minisorozatban, a „Band of Brothers” -ben, ahol C. Carwood Lipton másodhadnagyot játszotta. 2003-ban Donnie szerepelt a Dreamcatcherben, Stephen King Álomfogó idegen inváziós thrillerének adaptációjában. Wahlberg 2005-ben szerepelt a kasszasikeres Saw sorozat második részében. 2006-ban kis szerepet játszott egy rövid életű CW drámában, a Runway-ben. 2007-ben Donnie két tévésorozatban játszott: az A & E South Beach királyaiban és a The Kill Point-ban. . 2008-ban jelent meg a Righteous Kill és a What Not Till You c.

Wahlberg 2010-ben kezdte a Kékvérek című televíziós sorozat főszerepét Daniel Reagan nyomozóként. 2014-ben a Wahlburgers című reality TV-sorozatban és 2015-ben Donnie Loves Jennyben is szerepelni kezdett. 2014-ben és 2015-ben őt is jelölték a Teen Choice-díjra 2006-ban a Fűrész II és a People Choice-díjra 2017-ben a TV kedvenc krimi-drámai színészéért. Ügyvezetője a „Boston's Finest” című valóságdokumentumot készítette 2014-től 2015-ig. Eddigi legfrissebb filmje a 2011-es Zookeeper vígjáték.

Kékvérek fizetése: A műsor kezdeti szezonjaiban Donnie epizódonként 60 000 dollárt keresett, nagyjából 1,3 millió dollárt keresett évadonként. Az elmúlt években epizódonként fizetett fizetése 150 000 dollár volt, ami nagyjából 3,3 millió dollárt jelent évadonként.

Magánélet: Wahlberget gyújtogatással vádolták 1991-ben, miután tüzet gyújtott a Seelbach Hotelben Louisville-ben (Kentucky). Az NKOTB a rajongókkal bulizott, amikor Wahlberg vodkát dobott a folyosó szőnyegére, és lángra gyújtotta. A vádat vétségre csökkentették és elbocsátották, miután Donnie beleegyezett, hogy megjelenjen a tűzbiztonsággal és az ittas vezetéssel foglalkozó PSA-kban.

Wahlberg 1999 és 2008 között élt feleségül Kim Fey-vel és modell / komikus feleségül vette Jenny McCarthy 2014-ben két gyermeke van. Társtulajdonosa a Wahlburgers hamburger étterem, amely a kiállításon Paul és Mark testvéreivel együtt szerepel.

Donnie Wahlberg nettó vagyona

Donnie Wahlberg

Nettó érték: 25 millió dollár
Születési dátum: 1969. augusztus 17. (51 éves)
Nem: Férfi
Magasság: 5 láb 10 hüvelyk (1,78 m)
Szakma: Énekes, színész, lemezproducer, filmproducer, dalszerző, zeneszervező, rádiós személyiség, televíziós producer, énekes-dalszerző
Állampolgárság: Amerikai egyesült államok
Utolsó frissítés: 2020
Az összes nettó vagyont nyilvános forrásokból származó adatok felhasználásával számítják ki. Ha rendelkezésre állnak, a hírességektől vagy képviselőiktől kapott privát tippeket és visszajelzéseket is beépítjük. Míg szorgalmasan dolgozunk annak érdekében, hogy a számok a lehető legpontosabbak legyenek, hacsak másként nem jelezzük, csak becslések. Minden javítást és visszajelzést örömmel fogadunk az alábbi gombra kattintva. Hibáztunk? Küldjön javítási javaslatot, és segítsen nekünk javítani! Küldjön javítást Vita