Donny Osmondnak hiányozni fog a Strip show, és az az épületburkolat is

Röviddel azután, hogy a The Flamingo -ban show -t indított Marie nővérével, Donny Osmon beleegyezett, hogy közbelép ...Röviddel azután, hogy a The Flamingo -ban show -t indított Marie nővérével, Donny Osmond beleegyezett abba, hogy a Nevadai Gyermekkori Rák Alapítvány Danny Gans Champions Run for Life házigazdája lesz, egy évtizeddel ezelőtt Gans halála után. (Las VegasJournal)

Donny Osmond egy évtizedes kötelezettségvállalást fejezett be a hétvégén, amely közvetlenül a Donny & Marie show megnyitása után kezdődött a Flamingo Las Vegasban.

Osmond beleegyezett abba, hogy egy évtizeddel ezelőtt, Gans halála után, egy évig a Nevada Gyermekkori Rák Alapítvány Danny Gans Champions Run for Life házigazdája lesz. A Donny & Marie show még viszonylag új produkció volt a Flamingo Las Vegasban; Gans jól bevált sztár volt Vegasban és az Encore Theatre élén. Gans produkciós cége 2008 -ban hozta el az osmondi testvéreket a Strip rezidenciára.

Rövid idő alatt közel kerültünk egymáshoz, és sokat írtunk oda -vissza, mondta Osmond szombaton. Felajánlottam, hogy ezt egy évig megcsinálom, de beleszerettem a gyerekekbe, és ez éves dolog lett.Éves megjelenés

Osmond folyamatosan a házigazda szerepét töltötte be a szombat délelőtti Városi téren. Osmond keserédesnek minősítette az eseményt, és elmondta, hogy a Donny & Marie -show novemberi zárása után visszatérni fog bizonyos eseményekre, ha az ütemterv megengedi.

Osmond elmondta, hogy az elkövetkező hónapokkal kapcsolatban is ellentmondásos érzelmei vannak. Szenvedélyesen készül albumához, nincs megjelenési dátuma, és igazi kortárs klubhangulattal rendelkezik. Osmond szomorú, hogy 11 év után otthagyja a D&M show -t, bár ő kezdeményezte a végső döntést a show bezárásáról, hogy visszatérjen szólókarrierjéhez.

Örülök, hogy lesz valami a jövőben, és sok fejezetet lezártam - mondta Osmond. De mindig azokat a dolgokat akarom folytatni, amelyek iránt szenvedélyes vagyok.

Az eredeti Osmond Brothers utolsó előadása hétfő délután volt, amikor Alan, Wayne, Merrill és Jay lépnek fel utoljára együtt a The Talk című műsorban. Az előadás Marie Osmond 60. születésnapjának ünnepe, amely vasárnap volt. A testvérek 1959 -ben debütáltak az Andy Williams Show -n.

Donny Osmond meglepetésszerűen megjelent a műsor felvétele közben. Ketten hosszan ölelkeztek, miközben a közönség üvöltött.

NAK NEK @donnyosmond meglepetés érte @marieosmond pic.twitter.com/S3WHoaQJbx

- A beszélgetés (@TheTalkCBS) 2019. október 14

Big Daddy Kane nettó értéke 2015

Utolsó előadás november 16

Donny & Marie záróműsora a Flamingóban november 16 -án lesz az utolsó alkalom, amikor az eredeti Osmondok közül bármelyik fellép együtt egy jegyes show -ban.

Osmondnak hiányozni fog az a régi Donny & Marie épületcsomagolás, amely a Strip felett húzódik. A duó 11 éves futamideje alatt a szálloda oldalán szerepelt.

11 év után fájni fog, ha nem látom ezt fent, mondta nevetve Osmond. Amikor rossz napom van, csak kint sétálok és jobban érzem magam! Készítsd el a képet egy épületről! Mindent helyrehoz! PodKats! kódolás