A „Ghost Adventures” rajongóinak fizetniük kell az új epizódokért

Zak Bagans a Golden Vegas -i Las Vegasban nyomoz a paranormális tevékenység miatt egy epizód alatt ...Zak Bagans a The Golden Tiki Las Vegasban nyomoz a paranormális tevékenység miatt a 'Ghost Adventures' egyik epizódjában. (Travel Channel)

Ghost Adventures: A Cecil Hotel biztosan nagy siker volt.

A kétórás különleges, a Los Angeles-i nevezetesség első vizsgálatát, amely ihlette az American Horror Story: Hotel-t, a hónap elején indították el az előfizetésen alapuló Discovery+ streaming szolgáltatás elindításában. Mostantól kezdve a Ghost Adventures összes új epizódja a streamen lesz.

Sokan kérdezitek és igen, @DiscoveryPlus hivatalosan a Ghost Adventures új kísértetjárta otthona ... Nézze meg mostantól MINDEN epizódot, majd streamelje a következő ÚJ epizódokat, amikor csak a d+-on kerülnek bemutatásra. Kapcsolódjon be, és tartson velünk további GA -t a d+ -on https://t.co/Ekl8boRU9z- Zak Bagans ️ (@Zak_Bagans) 2021. január 12

mennyit ér melissa gilbert

Ahogy a műsor házigazdája és ügyvezető producere, Zak Bagans tweetelte: Sokan kérdezitek, és igen, a @DiscoveryPlus hivatalosan a Ghost Adventures új kísértetjárta otthona ... Nézze meg mostantól MINDEN részt, majd streamelje a közelgő ÚJ epizódokat, amikor csak a d+-on kerülnek bemutatásra. Kapcsolódjon be, és tartson velünk további GA -t a d+ -on

A Travel Channel képviselője szerdán megerősítette a hírt.

Töprengetek azon, hogy az új vállalkozásban részt vevő csatornák - köztük az A&E, a Lifetime, a TLC, a History, az Animal Planet, az Food Network, a Travel Channel és a HGTV - néhány népszerűbb sorozatát áthelyezik a Discovery+-ra, lényegében hátrahagyva őket egy fizetőfal. A tervek havi 4,99 dollárba kerülnek reklámokkal, vagy havonta 6,99 dollárba.

Egy másik, Las Vegas-i személyiségeket játszó sorozat, a Property Brothers: Forever Home már a Discovery+-ra költözött. A sorozat új epizódjai, Drew és Jonathan Scott főszereplésével, csak a szolgáltatásban láthatók.

mennyi Dana white nettó értéke

A Ghost Adventures rajongói már örömteli mérleggel mérlegelnek, mert minden epizód egy helyen elérhető a streaminghez, és megdöbbenve gondolnak arra, hogy több pénzt kell fizetniük kedvenc műsoruk megtekintéséért.

Íme néhány reakció:

Ragyogó hír volt, amit Binge figyelt @GhostAdventures tovább @discoveryplus mivel feltétlenül érdemes feliratkozni minden évszakra, és vannak különlegességek, beleértve a ragyogó Cecil Hotel gondot is, annyi mindent kell nézni, hmm választási lehetőségek 🤔🤔 pic.twitter.com/2ynfoEaM3l

- Gracemahony (@Gracemahony5) 2021. január 12

Az 1. évad 1. része óta nézem, és nem hagytam ki egyetlen részt sem. Nos, a The Cecil Hotel epizódjáig. Sajnálom, nem fogok fizetni az egyes csatornákért, és szomorúan látom, hogy elmész. Mindezek a cápát ugráló műsorok.

mennyi barack obama nettó vagyona

- NortheastFirephotos (@NortheastFireph) 2021. január 12

A kezdetektől fogva néztem, de én, mint sokan ebben a járványban, egyszerűen nem engedhetek meg magamnak újabb streaming szolgáltatást. a hálózat döntése valószínűleg a közönségének nagy részébe kerül, beleértve engem is. szórakoztató volt, amíg tartott. adios.

- Kurt B. (@Kurt_SDMF) 2021. január 12

Csatlakoztam a Discovery+ egyszerűhez, hogy megnézzem a GA összes epizódját, de vannak más dolgok is, amelyeket meg kell nézni. A havi 4,99 USD egyáltalán nem rossz a kapott tartalomért! Szeretem! Okos lépés a srác vége felé ..

Howard stern volt felesége nettó vagyona

- Ileana (@ ileana_828) 2021. január 12

Mindenki lángolja Zakot egy olyan döntésért, amelyet valószínűleg valaki fölötte hozott a döntéshozatali folyamatban = 🤡
Mindannyian tudjuk, hogy Zak mit érez a bohócok iránt.

- Elveszett Winchester (@agntenglnd) 2021. január 12