A Green Day csatlakozik a Las Vegas -i iHeartRadio Zenei Fesztiválhoz

Billie Joe Armstrong (balra) és Tre Cool of Green Day fellépnek az MGM Grand Garden Arénában ...Billie Joe Armstrong (balra) és Tre Cool of Green Day fellépnek a Las Vegas -i MGM Grand Garden Arénában, 2017. április 7 -én. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Billie Joe Armstrong, a Green Day fellép a Las Vegas -i MGM Grand Garden Arénában, 2017. április 7 -én. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto A Green Day fellép a Las Vegas -i MGM Grand Garden Arénában, 2017. április 7 -én. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Billie Joe Armstrong, a Green Day fellép a Las Vegas -i MGM Grand Garden Arénában, 2017. április 7 -én. (Chase Stevens/Las VegasJournal) @csstevensphoto Tre Cool dobos, Billie Joe Armstrong frontember és Mike Dirnt, a Green Day együttes pózolnak az iHeartRadio Music Festival sajtótermében az MGM Grand Garden Arénában, 2012. szeptember 21 -én, Las Vegasban. (Steven Lawton/Getty Images/Thinkstock)

Az iHeartRadio Zenei Fesztivál csak nehezebb lett.

Zöld Nap visszatér az éves all-star fesztiválra, a nyitóestén szeptember 20-21.

A kaliforniai Berkeley legkelendőbb punk rockerei csatlakoznak a korábban bejelentett headlinerekhez Alicia Keys, Backstreet Boys, Cage the Elephant, Camila Cabello, Chance the Rapper, Def Leppard, French Montana, Halsey, Heart, HER, Hootie & The Blowfish, Marshmello és Kane Brown, Miley Cyrus, Mumford & Sons, Steve Aoki és Darren Criss és Monsta X, Tim McGraw és Zac Brown Band.

toy story ride a Disney Worldben

A koncertet minden este élőben közvetítik iHeartRadio állomások szerte az országban.

Az esemény Napközbeni színpada a Las Vegas Resorts Festival Grounds -ban szeptember 21 -én lesz, és a Billie Eilish, Maren Morris és Juice Wrld többek között az egész napos rendezvényen.

A Green Day jól emlékezett a 2012. szeptemberi guruló fellépéséről az MGM Grand Garden Arénában. Frontember Billie Joe Armstrong felrobbant a színpadon abban a robbanásveszélyes szettben, és kiabált a zenekarnak a színpadon rendelkezésre álló idejéről, amikor az éjszakai záró előadást megelőzte Rihanna.

nettó vagyon Hillary és Bill Clinton

Armstrong panaszkodott a közönség laza válaszára, majd elérte a forráspontot, amikor az aréna óra egy percet mutatott a sorozatból.

1980 óta vagyok (expletive) nyolc! Adsz nekem egy percet? Viccelned kell velem! Nem vagyok (kimerítő) Justin Bieber, te (kimerítő!).

A zenekar ideje ekkor elolvadt, és Armstrong folytatta: Most már nincs időm! Nekem semmi sem maradt! Hadd mutassam meg, mit jelent egy perc! és darabokra törte a gitárját.

Armstrong két nappal az esemény után belépett a rehabilitációba kábítószer -fogyasztás miatt. 2013 februárjában azt mondta a Rolling Stone -nak, hogy sötétítő vagyok. Alapvetően ez történt (azon az éjszakán).

Armstrong legutóbb 2018 májusában játszott Las Vegasban A Hosszúlövés , egy rock rock zenekar, a Fremont East -i Beauty Barban. Green Day főcím MGM Grand Garden Aréna legutóbb 2017 áprilisában.

Kedden, a Green Day-t társszerzőként jelentették be Weezer és Fall Out Boy a hatalmas Hella Mega turnén, amely a júniustól kezdődő európai dátumokat öleli fel, és júliusban éri el az Egyesült Államokat. Las Vegas -i dátumokat nem hirdetnek.

mennyit ér bob saget