Itt a Deadpool első előzetese

Deadpool teaser trailer. (Screengrab/20th Century Fox/YouTube)Deadpool teaser trailer. (Screengrab/20th Century Fox/YouTube)

LOS ANGELES - A Ryan Reynolds -féle Deadpool első trailere végre online érkezett a Conan keddi premierje után.

A redband trailer-egyformán érzelmes, komikus és akciódús-bemutatja Reynolds Wade Wilsonját, aki nehéz döntést hoz, hogy szuperképességeket vállaljon a máj, a tüdő, a prosztata és az agy rákának gyógyítása érdekében (minden, ami nélkül tudok élni, mondja). De még a legfájdalmasabb műtét sem tudja megakadályozni, hogy a Merc with the Mouth… nos, a száját fusson.

Csak győződjön meg arról, hogy helyesen cselekszik mellettem, hogy én is helyesen tegyek mással-mondja, mielőtt elvégezné az élet-figyelmeztető kísérletet. És csak ne legyen zöld az öltönyöm-vagy animált!Ha kíváncsi, hogyan néz ki egy leleplezett Deadpool, T.J. Miller karaktere, menyét, tökéletes leírással rendelkezik.

Úgy nézel ki, mint Freddy Kruger Utah topográfiai térképével-mondta a trailerben. Kísértetek. Úgy nézel ki, mintha egy avokádó szexelt volna egy idősebb avokádóval.

A rajongók izgatottan várták a trailer bemutatkozását, mióta júliusban nagy tapsot kapott a Comic-Con-on.

Egyrészt azt gondolom, hogy abszolút csoda, hogy egy stúdió lehetővé tette a „Deadpool” elkészítését, nemhogy egy R besorolású „Deadpoolt”-mondta Reynolds a Comic-Con közönségének, a 20th Century Fox hajlandóságáról, hogy zöldre világítsa a filmet. A színész a karakter verziójaként szerepelt a 2009-es X-Men Origins: Wolverine című filmben.

Valójában a film annyira R-besorolású, hogy az NSFW trailere miatt a ConBS kedd esti TBS-epizódja TV-MA besorolású lett.

A @VancityReynolds #Deadpool előzetesének bemutatása ma este TV-MA minősítést kapott műsoromnak. Hálás köszönet, Ryan, Conan O’Brien tweetelt.

A Timpool Miller rendezőként debütáló Deadpool főszereplői Morena Baccarin, Gina Carano, Ed Skrein és Brianna Hildebrand.

A film 2016. február 12 -én kerül a mozikba.

Nézze meg a teljes trailert alább.