John Davidson, híres tévés személyiség, az AFAN adománygyűjtésének házigazdája

John Davidson pénteken, január 25 -én adománygyűjtő előadást tart a Penn & Emily Jillette otthonában. (EGY RAJONGÓ)John Davidson pénteken, január 25 -én adománygyűjtő előadást tart a Penn & Emily Jillette otthonában. (EGY RAJONGÓ) John Davidson pénteken, január 25 -én adománygyűjtő előadást tart a Penn & Emily Jillette otthonában. (EGY RAJONGÓ) John Davidson pénteken, január 25 -én adománygyűjtő előadást tart a Penn & Emily Jillette otthonában. (EGY RAJONGÓ) A prospektus, amely Jack Benny fellépését hirdette meg a Caesars -palotában 1966 -ban, amelyhez John Davidson nyitott. (Glenn Alai)

John Davidson vajon mi lett volna, ha találatot rögzít. Lehet, hogy egy híres helyszínen lépett fel.

Mondjuk, a Caesars Palace mesés Circus Maxiumus bemutatóterme.

Várjon. Ezt tette.michael jackson cirque du soleil show

1966 -ban nyitottam Jack Benny számára a Caesars -palotában, és amit abban az évben tettem, a Kraft Summer Music Hall TV -műsorának műsorvezetője volt George Carlinnal és Richard Pryorral - meséli Davidson, aki péntek este fogadó- és kabaré -előadást tart. Penn és Emily Jillette -é Las Vegas -i rezidencia (erről bővebben egy pillanat alatt), hogy a Nevada AIDS -jét részesítsék. Soha nem volt slágerlemezem, vagy bármi, amiből ki lehetne játszani. A tévében voltam, és én voltam a prédikátor gyereke, aki buborékban élte a 60 -as éveket.

Egészséges és tiszta voltam, és biztos vagyok benne, hogy ennyiért fejtem.

Azok, akik nagykorúak lettek az 1970 -es és 80 -as években, felismerik Davidsont a családi szoba emberének, folyamatosan a tévében az Ez hihetetlen! vagy 100 000 piramis, vagy Hollywood Squares. Egy ideig saját nappali beszélgetős műsorvezetője volt, és rendszeresen forgott Johnny Carson vendéglátóinak a The Tonight Show -ban, 87 alkalommal, többen, mint bármelyik énekesnő, aki szerepelt ebben a szerepben.

Davidson a nap több sitcomjában és tévésorozatában is megjelent, a The Love Boat és a Fantasy Island és hasonlókban.

lil eazy-e nettó értéke

A még mindig telegenikus Davidson, gitárral és finom hangon, továbbra is népszerű rajz, mint kabaré. Cselekedete történetmesélés, éneklés és pörgés, ihletet merítve Kolostorkert Brooks Bemutatók az Encore Színházban néhány évvel ezelőtt.

Viccelődöm azon, hogy ki vagyok most, hogyan fejlődtem, mondja a 77 éves Davidson. Ez gitárral készült, és személyesebb előadás, mint valaha.

Davidson közös ateista hiedelmeken keresztül kapcsolódott a Penn & Teller táborhoz. Találkozott Jillette -vel a Reason Rally -n Washingtonban, 2016 júniusában, majd még abban az évben részt vett a riói Penn & Teller előadáson. Továbbá, a P & Ts régi menedzsere, Glenn Alai , az új AFAN -elnök (néhány 100 dolláros jegy továbbra is a afanlv.org ).

Davidson továbbá azt mondja, hogy szélsőbaloldali liberális. Kicsit politizálok, de ezen nem sokat hárfázok. Amióta elvégeztem a filozófia és a vallás főiskolai tanfolyamait, birkózom a vallással, de ezzel sem sokat hárítok. Beszélek a kapcsolatokról, arról, hogy a 70 év felettiek milyen szívósak (nevet), és azokról a kérdésekről, amelyekre nincs válaszunk - miért vannak a férfiaknak mellbimbói? Az ilyesmi.

A Davidson ifjúságának Las Vegas -ja persze már rég elmúlt. Emlékszik arra, hogy a Caesars Palace medencéjénél lógott, és Benny elment mellette, és azt mondta: Szia, John! Ma este találkozunk a kiállításon! ’Nem hiszem, hogy ma ilyesmit látna.

hash house a go summerlin

Jack Benny olyan nagyszerű volt, megvan ez a rutinja, amikor megnyitottuk a Caesars -t arról, hogy a WC -je nem működik, és behívta a vízvezeték -szerelőt a Flamingóból, mondja Davidson. Elment az áram, és felhívta a Flamingót. A Caesarsnál minden olyan új volt, hogy valójában a Flamingóról futott le.

Emlékeztet arra a napra is, amikor a Las Vegas Hilton Elvis bemutatótermében játszottak.

Szürreális volt, és visszatekintve arra az időre, mintha egy másik személy lett volna, mondja Davidson. Felnéznék, és látnám J-O-H-N-et, a betűk magasabbak nálam, akkoraak, mint Elvis vagy Wayne Newton. Visszatérve Vegasba minden emléket felidéz.