Juanes gyönyörködteti a tömeget a The Joint - FOTÓK -ban

Juanes kolumbiai énekesnő csütörtökön lép fel a The Joint -ban a Hard Rock Hotelben. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Kövesse őtJuanes kolumbiai énekesnő csütörtökön lép fel a The Joint -ban a Hard Rock Hotelben. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Kövesse őt Juanes kolumbiai énekesnő csütörtökön lép fel a The Joint -ban a Hard Rock Hotelben. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Kövesse őt Juanes kolumbiai énekesnő csütörtökön lép fel a The Joint -ban a Hard Rock Hotelben. (Chase Stevens Las VegasJournal) Kövesse őt Juanes kolumbiai énekesnő csütörtökön lép fel a The Joint -ban a Hard Rock Hotelben. (Chase Stevens Las VegasJournal) Kövesse őt Juanes kolumbiai énekesnő csütörtökön lép fel a The Joint -ban a Hard Rock Hotelben. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Kövesse őt Juanes kolumbiai énekesnő csütörtökön lép fel a The Joint -ban a Hard Rock Hotelben. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Kövesse őt Juanes kolumbiai énekesnő csütörtökön lép fel a The Joint -ban a Hard Rock Hotelben. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Kövesse őt Juanes kolumbiai énekesnő csütörtökön lép fel a The Joint -ban a Hard Rock Hotelben. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Kövesse őt Juanes kolumbiai énekesnő csütörtökön lép fel a The Joint -ban a Hard Rock Hotelben. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Kövesse őt Juanes kolumbiai énekesnő csütörtökön lép fel a The Joint -ban a Hard Rock Hotelben. CHASE STEVENS/LAS VEGASJournal Kövesse őt Juanes kolumbiai énekesnő csütörtökön lép fel a The Joint -ban a Hard Rock Hotelben. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Kövesse őt Juanes kolumbiai énekesnő csütörtökön lép fel a The Joint -ban a Hard Rock Hotelben. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Kövesse őt Juanes kolumbiai énekesnő csütörtökön lép fel a The Joint -ban a Hard Rock Hotelben. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Kövesse őt Juanes kolumbiai énekesnő csütörtökön lép fel a The Joint -ban a Hard Rock Hotelben. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Kövesse őt Juanes kolumbiai énekesnő csütörtökön lép fel a The Joint -ban a Hard Rock Hotelben. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Kövesse őt Juanes kolumbiai énekesnő csütörtökön lép fel a The Joint -ban a Hard Rock Hotelben. (Chase Stevens/Las VegasJournal) Kövesse őt

Több mint 3000 lelkes rajongó csomagolta csütörtökön a The Hard -ot a Hard Rock Hotelben, hogy elkapja Juanes popsztár egyetlen show -ját Las Vegasban.

Körülbelül három órával érkezésük után kollektív félelem támadt a levegőben, amikor a 20-szoros Latin Grammy-győztes befejezte az öt dalból álló ráadássorozatot, és elhagyta a színpadot.

Loco de Amor, a kolumbiai Medellín szülötte, a hatodik stúdióalbuma turnéja miatt a Sin City második amerikai show -ja volt, miután az év nagy részét Latin -Amerikában és Európában turnézta, és kedden a kaliforniai Bakersfieldben játszott.És csütörtökön, a nyitó Ximena Sariñana és a műsor kezdete között eltelt 30 perces szünet után Juanes feltámasztotta a közönség nagy részét, és a legutóbbi albumáról a Mil Pedazos, majd a 2002-es La Noche és La Paga slágereket nyitotta. .

Harmadik dalának végére a kolumbiai popsztár az egész tömeget állta, és ott tartotta Bob Marley Is This Love című dalának feldolgozásával, egyetlen éjszakai angol nyelvű dalával és a 2010-es Yerbatero című kislemezzel.

A show folytatódott az album címadó Loco de Amor számával, és olyan klasszikusokkal, mint a Fotografia, az Es Por Ti és a Hoy Me Voy, mielőtt a 42 éves, két rendes Grammy-t is birtokló, 2015-ös Juntos kislemezt és egy enyhébb, akusztikusabbat játszott. a Volverte a Ver.

mennyi jesse watters nettó vagyona

Szokás szerint Juanes nagyon kevés fecsegést kínált, körülbelül 60 másodpercen kívül, hogy megköszönje a közönségnek és a kolumbiai, mexikói, közép -amerikai és természetesen Las Vegas -i rajongóknak. Ennek eredményeként a közönség energiája állandóan magas maradt szinte az egész műsor ideje alatt, mivel a rajongók kicsik és nagyok integettek, és mozgatták csípőjüket még olyan kevésbé népszerű dalok között is, mint a Gotas de Agua Dulce és a lassan haladó Para Tu Amor.

Valamivel több mint egy órával a színpadra lépés után Juanes bemutatta ötfős zenekarának tagjait, és a 2007-es Me Enamora című slágerrel zárta a listáját, mielőtt elindult, és látszólag befejezte a koncertet.

Három perccel később a zenekar ismét visszatért.

A ráadás Juan Gabriel Querida borítójával kezdődött, majd Joe Arroyo salsa slágere a La Rebelión és Juanes saját 2013 -as kislemeze, a La Luz.

Nem lenne Juanes -koncert La Camisa Negra és A Dios le Pido nélkül, a kolumbiai énekesnő pedig a legjobbat mentette utolsónak, és két legnépszerűbb dalát játszotta le, hogy másodszor fejezze be a csütörtöki műsort az üvöltő közönségnek.

Miután megint meghajolt, nagyot öltött, és megragadta néhány tucat rajongó kezét a színpad elején, miközben a helyszín fényei vissza voltak kapcsolva. Hogy ne legyünk túllépve, visszarohant a középső színpadra, lefogott egy sört az erősítőről, miközben két bontatlan vizespalackot hagyott maga után, fogott egyet és eltűnt a kulisszák mögött.

A Loco de Amor turné pénteken és szombaton Los Angeles-i egymás elleni bemutatókkal folytatódik.

Juanes a tervek szerint december 4 -ig tervezett 19 műsorában nem tér vissza Nevadába.

Felülvizsgálat

Mit: Juanes

Amikor: Csütörtök, július 30

Ahol: A közös a Hard Rock Hotelben