Las Vegas -i maffia musical visszatér a Stripre

Jeff Kutash, a „Mob Story” társproducere és rendezője egy pénzcsökkenést tesztel 2018. szeptember 13-án, csütörtökön, amelyre új musicalje alatt kerül sor a Plaza Showroomban. (K.M. Cannon Las VegasJournal) @KMCannonPhoto Michael Franzese, a Columbo bűnügyi család reformált volt maffiózója látható a Plaza Sh ...Michael Franzese, a Columbo bűnügyi család reformált volt maffiózója 2018. május 4-én, pénteken látható a Plaza Showroomban, ahol a tervek szerint debütál új műsorában, az A Mob Story-ban. (Bill Hughes/Las VegasJournal) Jimmy Kimmel és humorista húga, Jill Kimmel 2019. június 14 -én, pénteken látható a Jimmy Kimmel Comedy Club ünnepélyes megnyitóján, a Linq sétányon. (Kabik Photo Group) 'A Mob Story' a Plaza Showroomban Las Vegasban 2018. szeptember 13., csütörtök Cannon Las VegasJournal @KMCannonPhoto 'A Mob Story' a Plaza Showroomban Las Vegasban 2018. szeptember 13 -án, csütörtökön. Cannon Las VegasJournal @KMCannonPhoto

A Mob Story alternatív befejezés miatt esedékes.

A részletek még várhatók, de a Plaza Showroom balszerencsés produkciója tavasszal visszatér Las Vegasba. Református maffiafőnök Michael Franzese -é önéletrajzi musical újra megnyitásra kerül a Mosaic on the Strip-en, az egykori Tommy Wind Színházban, a Park MGM-mel szemben.

mike geier a csend hangja

Termelő Jeff Kutash megerősítette a durva idővonalat és azt, hogy a show májusban nyílt végű rezidencián lesz.Egy szövegben azt mondta, hogy ez egy nyílt végű futás lenne, mondván egy szövegben: Az „A Mob Story” megnyitása a Mosaic Theatre-ben igazi „Splash!” Lesz.

Har. Ez egy jópofa utalás Kutash 1984-2006 közötti tartós slágereire a Riviérán.

A Mob Story csillagokat futott a Plazában 2018 szeptemberétől ugyanezen év decemberéig, tavaly februárban bejelentette, hogy megszakította a kapcsolatot a szállodával . Az előadás lenyűgözően volt előadva és színpadra állítva. Azt is tudták, hogy pénzt veszít. Az ambiciózus show drága produkciós effektekkel volt tele, pazarul kijelölt új színpad egy felújított bemutatóteremben, gyönyörű jelmezek, két énekes és egy tánccsoport.

Franzese elismerte, hogy 2018 januárjában hivatalosan is le kellett zárni, ezért 1,1 millió dolláros költségvetést kaptam, és végül több mint 2 millió dollárt költöttem a műsorra, minden pénzt, amely az erőfeszítéseimből származott. Nagyon csalódott voltam azokban, akikben bíztam, hogy költségvetésből adják elő a műsort.

Perifériás összefüggésben Franzese gengszter apja, John Sonny Franzese kedden halt meg, miközben New Yorkban kórházba került, 103 éves korában. Az idősebb Franzese soha nem valósította meg egy életre szóló álmát, hogy ellátogasson Vegasba. A szövetség nem engedte.

‘Kimmel Live’ a Kimmel klubban

Valamikor egy interjú vele Jill Kimmel megszűnik az adok-kapok ülés. Inkább beszélgetés a bárban Jimmy Kimmelé Kabaréklub. Valójában itt találkoztam Kimmellel, nem tudtam, hogy Jimmy nővére, a klub júniusi premierjén.

Turistákról beszélünk a vígjáték -műsorokban, különösen a késői show -n, amikor a klubban tartózkodók esetleg heccelnek vagy horkolnak, miután néhány nap Vegas -i turistát játszottak.

Zavarba ejt minden alkalommal, amikor látom, hogy ezek az emberek a Stripen sétálnak ezekkel az udvarnyi gyümölcsös, cukros, alkoholos tárolóedényekkel-és itt nőttem fel-mondja Kimmel, aki este 10 órakor vendégül látja a bátyja névadó klubját. Csütörtök. Hogy a világon csinálják? Látni olyan embereket, akik képesek egy ilyen napot összegyűjteni, és 10 órakor eljutni a vígjáték klubba, ők a hősök.

Kimmel kirakata pont akkor este 10 órakor üt. kezdési idő. A sorozat saját platformja, Jill Kimmel Live néven, testvére Jimmy Kimmel Live késő esti műsorát játssza le. A klub felállása és bizonyos csütörtök estéken július végéig tart.

Kimmel vezeti a műsort csütörtök este. A heti összeállítás az Jason Schommer, Carmen Morales és Drew Morgan , illeszkedik Kimmel céljához, hogy feltörekvő sztárokat mutasson be a Strip képregénybarát klubjában.

Nem tudom, mi a helyzet Jimmy klubjában, talán azért, mert éppen kedvelik Jimmyt, de jobb közönséghangulat van, mint sok komédiás klubban, mondja Kimmel. Úgy tűnik, jobban gélesednek, azért vannak, hogy együtt nevessenek. Lehet, hogy több helybeli van ott, de jó hangulat a képregényeknek. Nagyon érdekes, hogy ez hogyan történik.

Kimmel emlékeztet arra, hogy testvére első műsora Sammy Davis Jr. volt a Circus Maximusban, a Caesars -palotában.

Ez klassz történet, mondja Kimmel, aki Scottsdale -ben, Arizban él. De emlékszem, az enyém a Siegfried & Roy volt, ami szintén klassz. Ezeket a műsorokat középiskolás korunkban láttuk. … Emlékszem, hogy 1985 -ben elmentem a Caesars -i Bacchanal Roomba, ami fejenként 50 dollár volt. Aztán elmentünk az előadásra, aztán a táncra, és mindenhol limuzin volt. Vegasban felnőni egészen más életmód volt.

Ennek a történetnek egy változata valóban jól működne Kimmel felvonásában. Mindig azt mondom, azt akarom, hogy az emberek úgy érezzék magukat, mintha csak a munkahelyi szünetben lógtunk volna, amikor elhagyják az egyik műsoromat. Azt akarom, hogy összefüggő legyen. Azt akarom, hogy szórakoztató beszélgetés legyen a barátok között.

A VGK befektetői pontoznak

Tom Kaplan, a Wolfgang Puck Fine Dining Group vezető ügyvezető partnere, a Vegas Golden Knights folyamatos statisztikai kategóriájába botlott. A Puck csoport kezeli a The Players Locket -et, Golden Knights játékosokkal Alex Tuch, William Karlsson, Deryk Engelland, Shea Theodore és Reilly Smith befektetőként a fedélzeten. Puck korábbi helyén, a Summerlin belvárosában található étterem kedden este tartotta VIP megnyitóját.

Kaplan nyomon követi a VGK partnerek által szerzett gólokat. A Golden Knights 6: 5-ös, hosszabbításban megnyert Anaheim Ducks elleni győzelme után Kaplan megjegyezte, hogy Karlsson és Theodore négy gólt szereztek. Most hivatalosan nyomon követjük a Players Club partnereinek teljes összegét a szezon hátralévő részében. A nyertesnek meg kell kapnia Puck 8. számú VGK megemlékezését, a hátára illesztve a nevét.

Játszani fájt

Larry Ruvo vezette a keddi Players Locker VIP sérülésekről szóló jelentését, még akkor is, ha több Arany Lovag volt a szobában. Múlt héten Ruvo öt bordát tört el egy esésnél otthon. De a Cleveland Clinic Lou Ruvo Brain Health Center alapítója a kezdőcsapatban lesz a március 7 -i Power of Love gálán, az MGM Grand Garden Arénában, Neil Diamond tiszteletére. Mint mondja, csak vigyáznom kell, hogy ne öleljem túl erősen.

Santana, EWF az úton

Carlos Santana és Földi szél és tűz májusban a városban, külön -külön, mivel Santana a Mandalay Bay -i House of Blues -ban folytatja rezidenciáját, az EWF pedig öt randit játszik a Pearl Concert Theatre -ben a Palmsban. A két zenekar még sosem turnézott együtt, de ez megváltozik ezen a nyáron, egy Santana/EWF dupla-headlining aréna túrával.

Vegas nem szerepel ezen a sorozaton (nem Santanával, aki már itt rezidens). A Live Nation által készített turné június 19-én indul San Diegóban, olyan nagyvárosokban, mint Los Angeles, Dallas, New York, Chicago és Toronto.

Jellemzően spirituális, mondja Santana nyilatkozatában: Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy közösen oszthatjuk meg a zenét a Föld, a Szél és a Tűz csodálatos elemeivel. Örömmel, örömmel és eksztázissal várunk! Május 13 -án tér vissza a HoB -ra, majd szeptember 19 -én, az amerikai turné után folytatja tartózkodását.