Las Vegas különleges hely volt Don Rickles számára

A humorista, Don Rickles fellép a Las Vegas -i Szaharában 1965. április 20 -án. (Jóvoltából)Don Rickles humorista fellép a Las Vegas -i Szaharában 1965. április 20 -án. Tony Bennett, balra és Don Rickles Bennett nyitóestjén a Las Vegas -i Riviérán, 1971. október 26 -án. (Las Vegas News Bureau) Don Rickles és Whoopi Goldberg a Caesars Palace Hírességek sétányán, 2006. november 15 -én. (Las Vegas News Bureau) Don Rickles a szaharai sátorban Las Vegasban, 1987. január 16. (Las Vegas News Bureau) A sátor Johnny Carson és Don Rickles számára a Szaharában, 1967. november 15 -én, Las Vegasban. (Robert Scott Hooper/Las Vegas News Bureau)

Vegas a gyökereim. Nem jövök, ha nem akarnak itt lenni - magyarázta Don Rickles a Desert Inn öltözőjében 1998 -ban.

Fürdőköpenyt viselt szmoking ingén és csokornyakkendőjén, mert nem volt nadrág. A klasszikus korszak headlinerei nem ültek szmokingos nadrágban, attól tartva, hogy gyűrődnek. A 60-as évek éles megjelenése akkor is működött Rickles közönségének.

Hangulat van, és a humorom jól illik ehhez a városhoz-mondta. Ha a tömeget nézed, akkor ez ilyen - nem azt mondom, hogy maffia srácok, hanem a high roller. A gyűrűs fickó. A feleség az ékszerekkel és a bundával. Ezt már nem látod. De én behozok ilyen embereket.De 57 évig folyamatosan Las Vegasban játszva, Rickles felülmúlta a Las Vegas -i öltözködési szabályokat. 2000 -re a Stardust színpadáról ugatni fog, Nézd a klassz srácot elöl. Fölvette a zsoké nadrágját. Teniszmeccset vár.

Rickles először 1959 májusában játszott Las Vegasban, legutóbb pedig a The Orleans októberben. Ezen a szakaszon nem lehet tudni, hogy kihagyott -e valaha egy évet, de nincs ok azt hinni, hogy igen. (Összehasonlításképpen: Frank Sinatra 42 éves futamot futott, és több évre volt a Striptől. Tony Bennett 56 éves és számol, de néhány évet kihagyott.)

Az embereknek ez az eleme - nem csak a szerencsejátékos, hanem az ilyen izgalom, ez a fajta hangulat - Don Rickles -dolog, mondta.

Rickles korai sikereinek nagy részét Sinatrának köszönhette, aki híresség barátait a hollywoodi Slate Brothers szórakozóhelyre vezette. A Szahara szórakoztató impresszáriója, Stan Irwin ott látta, és meghívta a 32 éves férfit, hogy dolgozzon a Casbar Lounge-ban a népszerű Louis Prima díszletei között.

ann-margret elvisről beszél

A régi társalgó nagyon meghitt hely volt, ahol az emberek közvetlenül előtted ültek a bárszékeken, emlékezett vissza Rickles 1987 -ben. addig a pontig, amikor egy deszkát helyeznének a bárba, hogy több embert érjek el a szobában. Néha kirohantam a kaszinóba, és azt mondtam az embereknek, hogy hagyják abba a szerencsejátékot.

Ami azt illeti, hogy nagy sztár vagyok, a Szahara után jutottam el az úgynevezett osztályklubokhoz - emlékezett Rickles.

mennyit ér danny bonaduce

A Riviérán történt négyéves kitérőt leszámítva Rickles a Szahara szinonimája volt egészen 1987-ig, amikor Steve Wynn felvette őt Sinatrához és más sztárokhoz, akiket a Arany rög.

Ő is játszott a Tropicana, és viccelődött a színpadról, hogy lehozzák a roncslabdákat a Desert Innen és a Starduston (ahol John Landis rendező forgatott egy HBO dokumentumfilmet), mielőtt az elmúlt 10 évet a Stripen kívül töltötte az Orleans-ban. Április 21 -én lefoglalták a The Smith Center for the Performing Arts fellépésére, mielőtt ezt az időpontot februárra átütették.

Vegas volt az első nagy dolgom, mondta 2013 -ban egy orleans -i közönségnek, emlékezve a hajnali 5 órás kirándulásokra a Mead -tavon, miután bepakolták az utolsó szettet a társalgóba. Bármit, hogy széles.

Már 1982 -ben Rickles azon dolgozott, hogy emlékeztesse az embereket, hogy valóban kedves fickó a színpadon kívül: régebben nehezteltem a „sértés” szóra, mert ez kegyetlenséget jelent - mondta a The Journalnak abban az évben. És ahogy teltek az évek, a műsorok egyre szentimentálisabbak lettek. Ezt csinálom a barátaimmal, gúnyt űzök az emberekből-emlékeztette az orleans-i közönséget 2013-ban, de hozzátette, hogy soha nem volt rosszindulatú.

Olyan jó időnk volt itt - mondta a Csillagpor utolsó műsorában. Nagyszerű, hogy továbbra is dolgozunk, és még mindig megjelennek az emberek. És Vegasra gondolok, és arra gondolok: „Ha befektettem volna valamibe, nem mondanám el ezt a történetet itt fent.”