Lolita csábítja az ételt és az éjszakai életet

4779361-0-44779361-0-4

Néha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy vártuk. De amikor szerencsések vagyunk, minden rendben van.

Vegyük a Lolita Cantina és Tequila bárját, a Miami-meet-Mexico City társalgót/éttermet, amely körülbelül két hónapja nyílt meg a Town Square, 6605 Las Vegas Blvd. Déli. Eric DeBlasi, a tulajdonos és a veterán éjszakai élet fejlesztője arra számított, hogy legújabb kínálata egy társalgó lesz, amely szintén kiváló minőségű, de közepes árú, modern mexikói ételeket szolgál fel.

Mint kiderült, a Lolita gasztronómiai kínálata olyan mértékben megnőtt a védnökök körében, hogy az élelmiszer -értékesítés a vállalkozás bevételének mintegy 80 százalékát teszi ki, a személyzet már látja, hogy ismétlődő vásárlók vannak, és az előételek értékesítése, egyenesen megfogalmazva, a tetőn megy keresztül , Mondja DeBlasi.Lolita éjszakai életének elemei megmaradnak, és vannak valódi és holografikus táncosok, DJ -k, akik 22 órától pörögnek. szerdától hajnali 3 óráig, szombatig, és éjszakai átmenet az elsősorban étteremből elsősorban társalgóba.

De Delasi izgatott, hogy a déli nevadánok - az étterem ügyfélkörének mintegy 85 százaléka helyi - mondja - elfogadták Lolita étlapját.

Nincs semmi több, mint 20 dollár, jegyzi meg, ami kihívást jelent a kínálni kívánt menü számára. Például a Lolita tortilláit naponta frissen készítik, a húsok hormonmentesek, és ha lehet, minden összetevőt a helyi gazdáktól és szolgáltatóktól szereznek be.

A Lolita itallapja körülbelül 100 tequilát, körülbelül 45 margaritát és különleges koktélokat, valamint egy nagyon kiterjedt martini menüt tartalmaz, mondja DeBlasi.

hány éves pat sajak és vanna

Egyébként: a Lolita’s nagyon gyerekbarát, teszi hozzá DeBlasi, és az előadók még hétvégén is megállnak szórakoztatni a gyerekeket.

A Lolita Cantina és Tequila bárja vasárnap és kedd között 11:30 és 2:00 óra között, szerda és szombat között pedig 11:30 és 3:00 óra között tart nyitva.

mennyi a stedman graham nettó értéke

Kezdők: Empanadas töltött helyi sajtokkal és poblano paprikával, 6,95 dollár; ceviche, 9,95 dollár; kókuszkalamár (kókusztejben pácolt kalamari), 10 dollár

Levesek és saláták: Lolitas saláta, 8 dollár; saláta garnélarákkal (grillezett garnélarákkal), 13 USD; tortillaleves, 4,50 dollár egy csésze, 7,95 dollár egy tál

Előételek: Ensenada stílusú tacók (Tecate sörözés, választható tengeri sügér, garnéla vagy ahi tonhal), egyenként 3,50 dollár; chilei rellenos, 13 dollár; sertéshús, 16 dollár; tengeri sügér Azteca, 18 dollár; ahi tonhal Yucateco, 19 dollár

Desszertek: házi mexikói stílusú fagylalt vagy trópusi sorbet, 4 kanál három kanálért, 7 dollár hat gombócért; Lolita churros (friss gyümölccsel és Lolita maja csokoládé fondüval tálalva), 7,95 dollár; torta di queso (kézműves édes sajttorta trópusi gyümölcsös salsitával), 5,95 dollár

Információ: 272-1389

Írta: JOHN PRZYBYS