A menedzser szerint a WWE sztárja, Chyna drog -túladagolásban halt meg

Joanie Laurer, a korábbi profi birkózó, Chyna néven hajlítja a bicepszét, amikor megérkezik a 31. éves American Music Awards -ra Los Angelesben, 2003. november 16 -án. Chyna 2016. április 20 -án halt meg Redondo -n ...Joanie Laurer, a korábbi profi birkózó, Chyna néven hajlítja a bicepszét, amikor megérkezik a 31. éves American Music Awards -ra Los Angelesben, 2003. november 16 -án. (AP Photo/Kevork Djansezian, fájl) Jesse Ventura, Minnesota kormányzója aláírt tollbuborékkal és csillogó napszemüveggel díszíti Chyna hivatásos birkózó a Birkózó Világszövetség sajtótájékoztatóján, a Minneapolis -i Célközpontban, 1999. július 14 -én. Chyna 2016. április 20 -án halt meg Redondo strandján. , Kalifornia, haza. (AP Photo/Dawn Villella, fájl) A WWF birkózója, Chyna megérkezik a 2000 -es MTV Video Music Awards -ra, a New York -i Radio City Music Hallba, 2000. szeptember 7 -én. Chyna 2016. április 20 -án halt meg, a kaliforniai Redondo Beach -en. (AP Photo/Tina Fineberg, fájl)

LOS ANGELES - Chyna menedzsere úgy véli, hogy a WWE egykori szupersztárja véletlenül meghalt az Ambien és a Valium túladagolásában.

Véletlenül és akaratlanul visszaélt a törvényesen előírt gyógyszereivel 2-3 hét alatt. Ez járvány - mondta Anthony Anzaldo menedzser az NBC Newsnak szerdán e -mailben.

Chyna a múlt héten halt meg 46 éves korában, a kaliforniai Redondo Beach -en.Anzaldo elmondta, hogy halála után nem találtak alkoholt vagy kábítószert a helyszínen.

Vasárnap este elaludt, és békésen vette az utolsó lélegzetét - mondta Anzaldo.

A Los Angeles-i megyei orvosi vizsgáló-halottkém továbbra is vizsgálja a halál okát.

Chyna, akinek igazi neve Joanie Laurer, számos tévéműsorban szerepelt az elmúlt két évtizedben, többek között a VH1 Surreal Life és Celebrity Rehab című filmjeiben. Vendég volt a Sun harmadik rockjában és a The Nick Cannon Show -ban is.

Ez egy fejlődő történet. Nézzen vissza a frissítésekért.