A „Name That Tune Live!” Teljes játékélményt kínál

6015593-2-46015593-2-4

Jenna Hollenbecknek kevesebb mint három másodpercbe telt, mire felismerte Pantera temetőkapuit. Valószínűleg nem kellett volna.

Végül is ez csütörtök délután volt a császári palotában. Ez a játék a Name That Tune Live! megdöbbentette a korábbi versenyzőket Pat Benatar Szívtörő, a Go-Go We Got the Beat és Ricky Nelson Hello Mary Lou nyitótörzsével, pedig a cím a kórusban játszott.

A fém himnusz minden bizonnyal a siker volt Hollenbeck számára, aki mindössze egyetlen dalt és három másodpercet állott 10 000 dollár útjába, ez volt a fődíja a játék-show intézménynek.Michael evans jó idők nettó értéke

De elakadt a piros lámpás hangjelzője, amint DJ Jimmy Z (Zito) eljátszotta az első hangokat, szajkózott és ugrált a színpadon, miközben Chris Phillips és Marley Taylor műsorvezetők lazán állva álltak, és próbáltak feldolgozni.

Jó, hogy fémfejű vagyok-mondta Hollenbeck később, miután az izgalom elhalt a fiatal műsor kéthetes történetének első 10 000 dolláros nyertese miatt.

Woody Allen azt mondta, hogy csak a tévében nézi a sportot, mert nem tudja az eredményt, ami nem jellemző a vele forgatókönyves műsorokra. Ez az érv a Strip élő játékműsoraira is felhozható. Ez egy kis rés, amelyet az elmúlt években párszor teszteltek, csak a The Price Is Right - Live ásott be immár öt éve.

Amikor megnyílt az ár, úgy döntöttünk, hogy a játékműsorokat nem minősítjük betűs osztályzattal, mint a hagyományos címek esetében, mert az élmény annyira változó és egyéni. Ha ezen a hétvégén megy, akkor lehet, hogy nem kapja meg az adrenalinrohamot, ha Hollenbeck 15 percből 14 -et szegez egy perc alatt (az egyetlen passz, amelyet Michael Jackson P.Y.T. (Pretty Young Thing) című művében engedélyezett).

És ellentétben a TV-játékokkal, ez egy jegyes, fizetős (talán) játéklehetőség. A szórakoztatási érték megegyezik a szomszédos Mac King műsorával, ha üres kézzel megy el? Hívásod. Segít tudni, hogy vannak második helyezett nyeremények, mint például a Mac King jegyek és a Name That Tune kulcstartók?

Mondhatom, hogy a teljes játékélményt kínálja, a mutatós díszlettől kezdve az önkarikázó házigazdák sajtos tréfálkozásáig és zúgolódásáig, akik máshol Zowie Bowie-ként lépnek fel. Még egy srác (Brad Schecter) is melegíti a stúdió közönségét a műsor hivatalos kezdete előtt.

mennyit ér yolanda foster

Phillips úgy viseli ezt az új munkát, mint egy második cápabőr. Mindkettőtöknek gyönyörű körmök van, mondja két női versenyzőnek. És amikor egy másik helyesen azonosítja Donna Summer forró dolgait, azt válaszolja: Miért köszönöm szépen.

A játék négy részből áll. Az első ezen a napon fél órát vett igénybe, de hagyja, hogy 50 ember játssza a játékot - nagyjából mindannyian, ahogy Phillips megjegyezte. Ha egyike vagy a tíznek, akiket az első öt fordulóban színpadra hívtak, biztos vagyok benne, hogy gyorsabban telik az idő. Ha nem, akkor is tanul valamit, például azt, hogy Elvis Presley All Shaok Up és a Teddy Bear nagyon egyformán indulnak.

Ezen előzetesek leggyorsabban zümmögő győztesei párosulnak a Bid-a-Second stratégiai játékban, amely lehetővé teszi, hogy a terhet a másik játékosra hárítsa, ha nem ismeri a dalt egy hangosan felolvasott nyomból.

Hollenbeck a hátralévő négy finalistát maga mögött hagyta a harmadik játszmában, amelyben le kellett írnia 10 Beatles -számrészlet címét 30 másodperc alatt. Az a játékos, aki a legtöbb címet kapja, a nagy pénzért megy a Conquer the Clock-ban, a 15 dal egy perc kihívásban.

A New York -i Rochester -i lakos játszott, és a vakációs hét elején bejutott az utolsó fordulóba. A Name That Tune saját verzióját játssza a rádióban lévő dalokkal. Ha ez a játék elkapja, akkor várja el, hogy a hozzá hasonló emberek közül többen ráhangolódjanak, mint a profik a pókerterembe. (A szabályok is szigorodhatnak, és többé nem engedik, hogy egy játékos nyerjen egy kört azzal, hogy a Négy felső „Nem tudok segíteni önmagamon” nevet Sugar Pie, Honey Bunch -nak hívnak.)

lin-manuel miranda nettó értéke 2020

Tehát menjen oda a zenetudósok előtt, csontja fel a Téglaházát és a Rockin ’Robinját, és minden bizonnyal a thrash metalját.

Lépjen kapcsolatba Mike Weatherford riporterrel a mweatherford@ reviewjournal.com vagy a 702-383-0288 telefonszámon.

Felülvizsgálat
Nevezd meg ezt a dallamot élőben!
15:00 Szerda-hétfő,
19:30 Péntek
Császári palota,
3535 Las Vegas Blvd. Déli
54,95 USD (794-3261)