Norm Macdonald, képregény és „SNL” timsó, 61 éves korában meghal

FILE - Norm Macdonald megjelenik a KAABOO 2017 -en San Diegóban 2017. szeptember 16 -án. MacDonald, egy vígjáték ...FILE - Norm Macdonald 2017. szeptember 16 -án jelenik meg a San Diego -i KAABOO 2017 kiállításon. MacDonald, a humorista és a „Saturday Night Live” korábbi szereplői, 2021. szeptember 14 -én, kedden, kilenc évig tartó rák elleni harc után hunyt el. hogy titokban tartotta a Los Angeles -i menedzsment cég, a Brillstein Entertainment Partners szerint. 61 éves volt. (Fotó: Amy Harris/Invision/AP, fájl) Colin Quinn, Chevy Chase és Norm Macdonald részt vesz a Comedy Centrals The Comedy Awards 2012 -n, a Hammerstein Ballroomban 2012. április 28 -án New Yorkban. Az esemény május 6 -án, vasárnap kerül adásba a Comedy Central műsorán. (Frank Micelotta/PictureGroup) az AP IMAGES segítségével Norm Macdonald a The Comedy Awards 2012 New York -i színpadán jelenik meg, 2012. április 28 -án, szombaton. (AP Photo/Charles Sykes)

NEW YORK - Meghalt Normed Macdonald, a Saturday Night Live korábbi írója és előadója, aki a Weekend Update műsorvezetője volt a kilencvenes években.

A 61 éves Macdonald kedden halt meg, miután kilenc évig küzdött a rákkal, és titokban tartotta-írja a Los Angeles-i menedzsmentcége, a Brillstein Entertainment Partners.

RJ ARCHÍVUM: Norm Macdonald humorista, bár nem tett fogadást, mégis ki tudja választani a nyerteseketA kanadai Quebec Cityben nevelkedett két tanár fia, Macdonald standup képregény volt, és röviden író a Roseanne szituban, amikor 1993 -ban felvették a Saturday Night Live szereplői közé.

Miután 1998 -ban elhagyta a műsort, létrehozta és szerepelt a The Norm Show című vígjátékban az ABC -nek, játszva egy volt NHL -játékost, aki szerencsejáték és adócsalás miatt kirúgták a bajnokságból, és szociális munkásként kényszerült közösségi szolgálatra.

Ezoterikus benyomásairól vált ismertté, köztük Burt Reynolds, aki Will Ferrell Alex Trebek karakterének bánatát adta a Celebrity Jeopardy -nak. Bob Dole -t, Larry King -t és David Lettermant is megszemélyesítette.

Macdonald a Hétvégi Frissítés asztalán horgonyzott a híralapú viccek fő korszakában, Bill Clinton, Michael Jackson és O.J. Simpson gyakori célpontok.