Rad! Margot Robbie beszél Harley Quinn szerepéről

Margot Robbie fotósoknak pózol érkezéskor a Bafta Film Awards -on, London központjában, ...Margot Robbie fotósoknak pózol a Bafta Film Awards díjátadóján, London központjában, 2020. február 2 -án, vasárnap. (Fotó: Joel C Ryan/Invision/AP) Margot Robbie színésznő fotósoknak pózol a Bafta Film Awards díjátadóján, London központjában, 2020. február 2 -án, vasárnap. (Fotó: Vianney Le Caer/Invision/AP) Margot Robbie színésznő fotósoknak pózol a Bafta Film Awards díjátadóján, London központjában, 2020. február 2 -án, vasárnap. (Fotó: Vianney Le Caer/Invision/AP) Margot Robbie fotósoknak pózol a Bafta Film Awards díjátadóján, London központjában, 2020. február 2 -án, vasárnap. (Fotó: Joel C Ryan/Invision/AP) Margot Robbie fotósoknak pózol a Bafta Film Awards díjátadóján, London központjában, 2020. február 2 -án, vasárnap. (Fotó: Joel C Ryan/Invision/AP) Margot Robbie fotósoknak pózol a Bafta Film Awards díjátadóján, London központjában, 2020. február 2 -án, vasárnap. (Fotó: Joel C Ryan/Invision/AP) Margot Robbie színésznő fotósoknak pózol a Bafta Film Awards díjátadóján, London központjában, 2020. február 2 -án, vasárnap. (Fotó: Vianney Le Caer/Invision/AP) Margot Robbie, mint Harley Quinn a Ragadozó madarak című filmben. (Warner Bros. Képek) Margot Robbie, mint Harley Quinn a Ragadozó madarak című filmben. (Warner Bros. Képek) A Lionsgate által közzétett képen látható Margot Robbie, balra és Kate McKinnon a 'Bombshell' című jelenetben. (Hilary B. Gayle/Lionsgate AP -n keresztül)

Margot Robbie -nak van egy kedvenc szava azokra a dolgokra, amelyek neki tetszenek.

Rad, mondja a 29 éves Queensland, Ausztrália, őshonos, aki ennek a szónak az élő meghatározása. Nem csak a kék és rózsaszínbe mártott lófarok és gonosz vidámság mutatkozik be, mint rossz lány, Harley Quinn a Birds of Prey box box sorsolásán, amelyet a cége is készített.

Egy dolog az egész Harley -üzletről.A való életben nem vagyok Harley Quinn. Csak Harley Quinn -t játszom - mondta Robbie nevetve.

A Wall Street farkasának sztárja, én, Tonya, Bombshell (amire Oscar -díjra jelölték) és a Once Upon a Time in… Hollywood Quinn -t játssza egy olyan cselekményben, amely a Harley -vel való szakítás körül forog, a barátjával, a Jokerrel, és egyesíti erőit szuperhősökkel, köztük Fekete Kanári (Jurnee Smollett-Bell), Huntress (Mary Elizabeth Winstead) és Renee Montoya (Rosie Perez).

farmer fiúk las vegas, nv

Review-Journal: Milyen elképzeléseid vannak egy tökéletes vasárnapról?

Charlie Chaplin nettó vagyona halálkor

Margot Robbie: Bemegyek, megiszok egy csésze teát, majd talán kimegyek villásreggelire. Vagy ami még jobb, a villásreggeli nálunk van. Lesz egy csomó nő kint, akik egy szép napot töltenek el, és a srácok főznek. És a nők, akik odaballagnak, hogy segítsenek vagy italokat hozzanak. Nagyszerű vasárnap a saját házadban lógni.

Mesélj nekünk a Harley Quinn filmről.

Elég rad. Ezt Harley szemszögéből mondják el. A film mögött rejlő energia elképesztő. Nem akarok túl sokat adni, de azt mondhatom, hogy ez a film szerelmes levél Harley -hez. Imádom őt. Elolvastam minden képregényt. Olyan vicces, kiszámíthatatlan, veszélyes, egyedi, felforgató, szórakoztató, furcsa és vicces. Színészként bármit megtehetsz vele. Ez egy lánybanda film gonosz éllel. Szerintem megéri a várakozás. Tudom, hogy ez nekem szólt, mert soha nem szórakoztatóbb a színészet, mint amikor Harley -t játszom.

A legjobb rész a Harley játékában?

Színésznőként szeretne meglepődni. Ez egy olyan karakter, aki állandóan meglep.

Ön készítette a filmet is.

Azt is előállítottam, hogy együtt dolgozhassak sok más nővel, akiket tisztelem és csodálok. Nagyon izgatott vagyok, hogy részese lehetek egy együttes filmnek, ahol ennyi nő szerepel egy képregényalapú filmben ezúttal, amit nem mindig lát. Erőjükről, intelligenciájukról és erejükről szól.

Hogyan kezdted?

Olyan drámai gyerek voltam. A színészet természetes választásnak tűnt. Engem annyira nem fedeztek fel, de kénytelen voltam ráállni egy munkára, ami lényegében az (ausztrál szappanopera) Szomszédoknál volt. Csak nem hagynám abba, hogy felhívjam a műsort készítő céget. Azt hiszem, megviseltem őket, és munkát adtak. Tudtam, hogy folytatnom kell a színészkedést, mert nagyon élveztem. Ez nem jelenti azt, hogy könnyű volt. Nem csak úgy dönt, hogy cselekszik, és - bumm - ott a karrier. Ki kellett fizetnem a számlákat olyan munkákból, amelyek a váróasztaltól a háztakarításon át egészen a hal- és chips -üzletben való munkavégzésig terjedtek.

William Shepard rose iii nettó vagyon

Eljátszottad I. Erzsébet királynőt a skót Mária királynőjében. De majdnem elutasítottad a szerepet.

Olyan voltam, mint nem, nem, nem, amikor felajánlották ezt a szerepet. Megijedtem. Nem láttam, mi közös lehet egy királynővel. De akkor a rendező azt mondta nekem: nem akarom, hogy valaki királynőt játsszon. Azt akarom, hogy valaki játsszon egy nőt.

Sharon Tate -t ​​játszottad Quentin Tarantino szerepében a Once Upon a Time in… Hollywoodban? Volt -e extra felelősség egy valódi személy szerepében?

buli egy ügyért 2017 las vegas

Ez plusz felelősség, mert jól akarod csinálni. Valóban belemerülök az idők és Sharon életének kutatásába. Minden érdekes olvasmány. Olvastam arról, hogy Sharon vacsorázik egész emberrel-egy hippi az utcáról, aki egy old school filmsztár mellett ül. A falak lebontásáról volt szó. Mindenkit szívesen láttak. Annyira nyílt karú volt és elfogadó. És akkor bekövetkezett a tragédia.

Ön jelölt Oscar -díjra, ha a munkahelyi bántalmazás áldozatát játssza a Bombshellben. Mi volt a cél ezzel a szereppel?

Pusztító és gyomorrontó szerep volt ez egy filmben, amely pörgős és annyira nézhető volt. A filmmel az volt a célom, hogy beszélgetést kezdeményezzen… és tudom, hogy ezt meg is tette. Sok szűrésen voltam, és utána az emberek csak beszélni akarnak arról, amit tapasztaltak. Arról akarnak beszélni, hogy mit tehetünk a jövőben, mind férfiak, mind nők, így ez nem fog megismétlődni. Most csak folytatnunk kell ezeket a beszélgetéseket, és nem szabad hagynunk, hogy elhalványuljanak.

dennis rodman nettó értéke 2017 Forbes

Van egy Lucky Chap nevű produkciós cége, ahol céloz hogy népszerűsítse a nőket a filmekben.

Az inkluzivitásról is szól. Hihetetlen férfiakkal is dolgozunk. De egyensúlynak és egyenlőségnek kell lennie. Nagyobb felelősség az előállítás, de a kezdetektől fogva részese vagy a projektnek és minden kreatív döntésnek. Igazán szeretem.

Mi az, amit az emberek meglepnének, ha tudnának rólad?

Tetováló pisztolyom van. Egyszer rosszul írtam valamit tetoválás közben. Az öngyilkos osztagon egymásra osztoztunk, és úgy döntöttünk, hogy betűzzük: Sqwad.