A csírák idén nem fogják megsütni Hatch chilit, de Carlito Burritosai igen

(Zöld Chile Facebook)(Zöld Chile Facebook)

A Hatch chile szerelmesei idén megkaphatják a szezonális javításukat, de lehet, hogy kicsit keményebben kell dolgozniuk a megszerzéséért.

Míg a chileket minden nap a helyi piacokra várják, a Sprouts Farmers Market, amely általában pörkölő rendezvényeket tart üzletein kívül, idén kihagyja a hagyományt. Diego Romero, a vállalat szóvivője elmondta, hogy a változás célja ügyfeleink és csapataink egészségének védelme a COVID-járvány idején.

Romero elmondta, hogy a Sprouts arra számít, hogy a friss chilit ömlesztve, enyhe, forró és extra melegben kínálja egész hónapban, de a rajongóknak otthon kell sütniük. A hajtásokban 18 uncia zacskó Melissa chileje is forró vagy enyhe.Azonban a Carlito's Burritos, 4300 E. Sunset Road, Henderson, augusztus 15-től kezdve pörkölni fogja a chilét. hétvégén és 10-19 óráig. hétköznap, hétvégén a leghosszabb várakozással, különösen az első kettővel. A 30 000 font chilei ellátás várhatóan körülbelül 2½ hétig tart.

A chilit a Carlito's-ban előre pörkölt súly árazza. Harminc font zsák pörköletlen chile 35 dollár, vagy 40 dollár pörkölt. A fél zsák 21 dollár pörkölt vagy 26 dollár pörkölt. Egy- és 2 kilós pörkölt chile csomagok kaphatók az étterem csemegeházában 5,95 vagy 10,95 dollárért.

További információkért és frissítésekért hívja a 702-547-3592 telefonszámot, vagy látogasson el Carlito Burritos Facebook-oldalára.