Steve Williams nettó vagyon

Mennyit ér Steve Williams?

Steve Williams nettó vagyona: 20 millió dollár

Steve Williams fizetése

A nyeremény 15% -a

Steve Williams nettó vagyona: Steve Williams egy új-zélandi születésű profi golf caddy, amelynek nettó értéke 20 millió dollár. Steve Williams sok profi golfozó caddy-ként szerezte meg nettó vagyonát, nevezetesen Tiger Woods . Steve 1999 és 2011 között viselte a Tiger klubjait, amely időszakban a Tiger's folyamatosan a világ legmagasabb rangú és legjobban kereső golfozója volt. Pályafutása alatt Steve Adam Scott, Peter Thomson és Jason Day klubjait is vezette.

Az új-zélandi Wellingtonban született, 1963. december 29-én. 6 éves korában kezdte a caddie-t, és 10 éves korára szombaton és vasárnap is 36 lyukat ütött. A hét folyamán golfozni fog, de végül úgy találta, hogy jobban élvezi a caddingot, mint a játékot.

Steve 1982-től 1989-ig Greg Norman lett, majd 1989-től 1999-ig Raymond Floyd.

Steve-t Tiger Woods bérelte az 1999-es golfszezonban. Tiger és Steve 1999 és 2011 között folytatták a közös munkát. Abban az időszakban, amikor Tiger megsérült, Steve néhány golfozóhoz ért. Tiger állítólag először áldását adta, de aztán meggondolta magát. Tiger arról tájékoztatta Steve-t, hogy 2011. július 20-án új irányba halad. Steve később elárulja, hogy a kettő soha többé nem fog megszólalni (ennek az írásnak a kezdetén).

Steve azonnal Adam Scott-hoz ment dolgozni. Ádámnál dolgozott 2017-ig.

2017-ben Danielle Kang lett.

Az elmúlt években Jason Day-vel dolgozott.

Steve Williams fizetés

A legtöbb caddy normál fizetést kap, 5% -ot attól az időponttól, amelyet a profi a bajnokságban keres, plusz egy heti fizetést. A Tigerrel töltött ideje alatt Steve Williams megszerezte a Tiger versenydíjainak 15% -át. A tigris évek nagy részében Steve Williams lényegesen több pénzt keresett, mint a legtöbb profi versenyző. 2007-ben csak 1,4 millió dollár jutalékot keresett, amellyel az év legjobb 75 PGA-keresője lett. Williams pénzt is keresett jóváhagyásokkal és Tiger-ajándékokkal.

A Tiger Woodsért játszott ideje alatt Steve legalább keresett 12 millió dollár csak bónuszokban és fizetésben. Tiger állítólag 10 járművet is adott Steve-nek, amelyeket versenyeken nyertek.

Steve Williams nettó vagyon
Nettó érték: 20 millió dollár
Fizetés: A nyeremény 15% -a
Utolsó frissítés: 2021
Az összes nettó vagyont nyilvános forrásokból származó adatok felhasználásával számítják ki. Ha rendelkezésre állnak, a hírességektől vagy képviselőiktől kapott privát tippeket és visszajelzéseket is beépítjük. Míg szorgalmasan dolgozunk annak érdekében, hogy a számok a lehető legpontosabbak legyenek, hacsak másként nem jelezzük, csak becslések. Minden javítást és visszajelzést örömmel fogadunk az alábbi gombra kattintva. Hibáztunk? Küldjön javítási javaslatot, és segítsen nekünk javítani! Küldjön javítást Vita