A Tao Group és a Palms közösen megszakítja a partnerséget

Damien HirstDamien Hirst Ismeretlen, felfedezett, megmagyarázott, felrobbantott, cápa művészeti alkotása a Las Vegas-i Palms hotel-kaszinóban, 2018. május 17-én, csütörtökön. Erik Verduzco Las VegasJournal @Erik_Verduzco A Las Vegas -i Flamingo Roadon lévő Palms jelölőtáblát eltávolítják, 2018. február 13., kedd. A táblát digitális jelzéssel helyettesítik. Erik Verduzco Las VegasJournal @Erik_Verduzco Erik Verduzco Las VegasJournal @Erik_Verduzco A Las Vegas -i Flamingo Roadon lévő Palms jelölőtáblát eltávolítják, 2018. február 13., kedd. A táblát digitális jelzéssel helyettesítik. Erik Verduzco Las VegasJournal @Erik_Verduzco Az Apex Social Club, ugyanabból a csapatból, mint Camden, elfoglalja az egykori Ghostbar tetőtéri teret. (Al Mancini Las Vegas) Az Apex Social Club, ugyanabból a csapatból, mint Camden, elfoglalja az egykori Ghostbar tetőtéri teret. (Al Mancini Las Vegas) Erik Verduzco Las VegasJournal @Erik_Verduzco Erik Verduzco Las VegasJournal @Erik_Verduzco

A Tao csoport kijelentkezett a Palmsból.

A szálloda tulajdonosa és az éjszakai élet csoportja bejelentette, hogy azonnali hatállyal felmondják szakmai partnerségüket. A Tao Groupnak hatalmas medence- és nappali klub-éjszakai szórakozóhelyet kellett kialakítania az ingatlan keleti oldalán, valamint egy új éttermet, a Chris Santos’s Vandal-t. Tao részvétele ezekben a tervekben véget ért.

A szálloda PR -csapatának nyilatkozata gyorsan érkezett hétfő délután:A Red Rock Resorts, Inc. és a Tao Group ma bejelentette, hogy közösen megállapodtak abban, hogy felmondják a felek által korábban megkötött megállapodásokat a nappali/éjszakai szórakozóhellyel és egy étteremmel kapcsolatban, amelyek a tervek szerint 2019 első negyedévének végén nyílnak meg. a Palms Casino Resortban. A szerződések feltételei bizalmasak, de a megállapodások értelmében egyik felet sem kell fizetni.

A Red Rock Resorts a Palms tulajdonosa. A szálloda szóvivője szerint az ingatlan továbbra is azt tervezi, hogy továbblép a fejlesztés alatt álló projektekkel, Tao közreműködése nélkül.

A hírek szerint tavasszal nyitnának a helyszínek, bár további részleteket egyelőre nem közöltek. A Palms továbbra is együttműködik a Clique Hospitality-vel, amely az 55. emeleti Apex Social Clubot és a Camden Cocktail Lounge-t fejlesztette ki a szálloda főbejáratánál.

Tao várhatóan jelentős szereplő lesz a Palms folyamatban lévő, 620 millió dolláros nagyjavításán.

Tao még mindig meglévő, kiterjedt és hosszú távú üzleti kapcsolatokkal rendelkezik a Las Vegas Sands-szel a Venetian/Palazzo-ban (Tao étterem és éjszakai klub/strandklub és Lavo étterem), valamint a Las Vegas-i Cosmopolitanben (Beauty & Essex és Marquee).

A The Journal a Las Vegas Sands elnök -vezérigazgatójának, Sheldon Adelsonnak a családja.