Taylor Swift holdjárása elhalad Michael Jackson AMAs rekordja mellett

Taylor Swift, az évtized művészének díjazottja vegyesen lép fel az American Music ...Taylor Swift, az évtized művészének járó díj nyertese, vegyesen lép fel az American Music Awards -on 2019. november 24 -én, vasárnap, a Los Angeles -i Microsoft Theatre -ben. (Fotó: Chris Pizzello/Invision/AP) Selena Gomez vegyesen lép fel az American Music Awards -on 2019. november 24 -én, vasárnap, a Los Angeles -i Microsoft Theatre -ben. (Fotó: Chris Pizzello/Invision/AP) Billie Eilish a sajtószobában pózol az év új előadójának és a kedvenc alternatív rock előadójának járó díjjal az American Music Awards -on 2019. november 24 -én, vasárnap, a Microsoft Theatre -ben Los Angelesben. (Fotó: Jordan Strauss/Invision/AP) A bal oldalon lévő Regina King átadja az év művészének járó díjat Taylor Swiftnek az American Music Awards -on 2019. november 24 -én, vasárnap, a Microsoft Theatre -ben Los Angelesben. (Fotó: Chris Pizzello/Invision/AP) Ciara 2019. november 24 -én, vasárnap előadja a Melanint az American Music Awards -on, a Los Angeles -i Microsoft Theatre -ben. (Fotó: Chris Pizzello/Invision/AP) Billie Eilish előadja a 'minden jó lány a pokolba' című előadást az American Music Awards -on 2019. november 24 -én, vasárnap, a Microsoft Theatre -ben Los Angelesben. (Fotó: Chris Pizzello/Invision/AP)

Taylor Swift a 2019 -es American Music Awardson Michael Jackson rekordja mellett járt, és hat kitüntetést vihetett haza, köztük az év művészét és az évtized művészét.

A popsztár, aki 23 AMA-val lépett be a vasárnap esti show-ba, felülmúlta a popkirály 24 győzelmét a rajongók által megszavazott show-n. A színpadon tombolt, amikor megnyerte az éjszaka - az év művésze - utolsó díját, és többször is megköszönte rajongóinak, hogy mindig jelen voltak - a jó és a rossz időkben egyaránt.

Ez az év sok jó volt, sok igazán bonyolult, ezért a családom és én nevében nagyon köszönöm, hogy ott lehettünk és gondoskodtunk - mondta Swift, akinek most 29 AMA -ja van.Ez családi ügy volt az AMA-knál: Swift apja és könnyes szemű anyukája együtt énekeltek, miközben az énekesnő előadásba kezdett slágereiből-a Swift november 15-én közzétett közösségi média bejegyzését Scott Borchetta és Scooter veszélybe sodorta. Braun, mesterfelvételeinek tulajdonosai.

mennyit keresett Ryan reynolds a deadpool 2-ért

Nem említette a férfiakat a Los Angeles -i Microsoft Theatre elfogadó beszédeiben, de ez megköszönte új kiadójának, hogy lehetővé tette számára, hogy művészként szabadon kifejezze magát.

Ez az album valóban új kezdetnek tűnt, és nagyon szeretem a lemezkiadómat, a Universal -t és a Republic -ot. Monte Lipman, Lucian Grainge, köszönöm, hogy ilyen nagylelkű volt velem, és lehetővé tette számomra, hogy bármilyen zenét készítsek - mondta Swift, miután megnyerte a Lover kedvenc pop/rock albumát, első albumát, amely nem jelent meg a Borchetta Big Machine Label Group -on. Zeneszerzőként annyira izgalmas számomra, hogy ezt folytatnom kell.

Swift további győzelmei közé tartozik a kedvenc női pop/rock előadó, a kedvenc felnőtt kortárs előadó és a You Need to Calm Down kedvenc videoklipje.

Más nyertesek

Az AMA -k további nagy nyertesei közé tartozott a Khalid és a BTS - egyik szereplő sem vett részt a kiállításon, de három díjat nyert.

Billie Eilish két díjat kapott - az év új előadója és a kedvenc alternatív művész. A színpadra lépett - tűzzel körülvéve -, hogy előadja az All the Good Girls Go to Hell című dalát.

Lizzo, akit három kitüntetésre jelöltek, de üres kézzel távozott, a tüdeje tetején üvöltött, miközben a Jerome című balladát adta elő, albumának számos dala közül egyet, amely nyolc vezető Grammy -jelölést kapott.

Christina Aguilera énekes erő volt, amikor az A Great Big World mellett a színpadra lépett, és a rock ikonja, Ozzy Osbourne - aki lábadozik az év elején bekövetkezett rossz bukásból - kiemelkedő volt, amikor Post Malone és Travis Scott társaságában lépett fel.

Shania Twain emlékezetes előadással zárta az éjszakát. További nosztalgikus előadások voltak Toni Braxton és a Green Day.

Shawn Mendes és Camila Cabello felhevítették a színpadot, miközben közel álltak egymáshoz, miközben Senorita -t énekeltek, és egymás szemébe néztek, amikor időnként egy mikrofonból énekeltek. A végén még orrot is dörzsöltek.

A pár elnyerte az év együttműködését az első számú slágerével. További díjazottak között volt Dan + Shay, Halsey és Lil Nas X. A legjobb jelölt, Post Malone hazavihette kedvenc rap/hip-hip albumát a hollywoodi Bleeding-hez, és Carrie Underwood megfelelően könnyezett, mert a Cry Pretty kedvenc country albumát nyerte el.

Csodálatos év volt, mondta Underwood.

Selena Gomez elindította az AMA -kat, amikor Swift és Halsey kiszálltak a helyükről, hogy felvidítsák a haverjukat. Az R&B énekesnője, Ciara vezette az adást, amelyet az ABC élőben közvetített.

bíró Joe Brown nettó vagyona 2017

A nyertesek listája

Az év művésze: Taylor Swift

Az év új művésze: Billie Eilish

mennyi pénzt ér julia roberts

Az év együttműködése: Shawn Mendes és Camila Cabello, Senorita

Kedvenc pop/rock női előadó: Taylor Swift

Kedvenc pop/rock férfi előadó: Khalid

Kedvenc pop/rock duó vagy csoport: BTS

Kedvenc pop/rock dal: Halsey, nélkülem

Kedvenc pop/rock album: Taylor Swift, szerető

Kedvenc rap/hip-hop előadó: Cardi B

Kedvenc rap/hip-hop dal: Lil Nas X Billy Ray Cyrus közreműködésével, Old Town Road

Kedvenc rap/hip-hop album: Post Malone, Hollywood vérzése

Kedvenc soul/R & B női előadó: Beyoncé

Kedvenc soul/R & B férfi előadó: Bruno Mars

Kedvenc soul/R & B dal: Khalid, Beszélj

Kedvenc soul/R & B album: Khalid, Szabad Szellem

Kedvenc country női előadó: Carrie Underwood

nagy főnök, Justin Shearer nettó vagyona

Kedvenc country férfi előadó: Kane Brown

Kedvenc country duó vagy csoport: Dan + Shay

Kedvenc country dal: Dan + Shay, szótlan

mi történt az öregemberrel a gyalogcsillagokon 2017

Kedvenc country album: Carrie Underwood, Cry Pretty

Kedvenc alternatív rock előadó: Billie Eilish

Kedvenc felnőtt kortárs művész: Taylor Swift

Kedvenc latin művész: J Balvin

Kedvenc kortárs inspiráló művész: Lauren Daigle

Kedvenc elektronikus tánczenei előadó: Marshmello

Kedvenc közösségi művész: BTS

Kedvenc zenei videó: Taylor Swift, le kell nyugodnod

Az évtized művésze: Taylor Swift

Az év túrája: BTS

Kedvenc filmzene: bohém Rapszódia