A Tivoli Village borozó Las Vegas nyugati részén élénkíti a szórakozást

A lágy jazz csütörtök esti alapanyag lett a Cork & Thorn bor- és virágbárban Tivoli faluban. (Christopher Lawrence)A lágy jazz csütörtök esti alapanyag lett a Cork & Thorn bor- és virágbárban Tivoli faluban. (Christopher Lawrence) A lágy jazz csütörtök esti alapanyag lett a COrk & Thorn bor- és virágbárban Tivoli Village -ben. (Christopher Lawrence) Tas Upright Booze jógaórát vezet a Cork & Thornban, Tivoli faluban. (Tony Alexander)

A múlt hónapban hirtelen bezárt Tivoli Village Canter's Deli elvesztése csapást jelentett Summerlin pasztrami rajongóira, de áldásnak tekinthető a zene szerelmeseinek.

A bor- és virágbár Cork & Thorn, 330 S. Rampart Blvd. A 180 -as lakosztály, néhány ajtóval lejjebb az egykori csemegeterülettől, most növeli szórakoztató kínálatát, mivel nem számíthat arra, hogy a helyiek betérnek az étkezéshez és onnan.

Be kell vinnem az embereket ide, mondja Randi Garrett tulajdonos. Nehéz, mert itt nincs forgalom. A Canter's most zárva van. Ez volt a jegyem.Country Music Awards Las Vegas 2017

A Cork & Thorn belső terét káprázatos arany kanapék uralják, amelyek az előadástérnek a Friends-meet-Empire hangulatát adják. Félrehúzódnak azonban a bár legutóbbi kiegészítése miatt: a Booze Yoga, egy minden szintű vinyasa osztály, amelyet Tas Upright tanít.

A hétfői Vintage és Vino események lehetőséget kínálnak Garrettnek arra, hogy klasszikus filmekkel párosítva ossza meg borokkal kapcsolatos tudását. A legnagyobb különbség a moziéjszakákon való részvétel és a multiplex között, amelyek közül sok most bort és más alkoholos italokat kínál, az, hogy Garrett ösztönzi a társalgást.

Azt akarom, hogy az emberek idejöjjenek és beszéljenek, mert már nem beszélünk, mondja. Az emberek nem kommunikálnak. Minden a közösségi médián múlik.

Eltekintve a népszerű UnCork Your Gondos kimondott szó esti estétől alternatív péntekenként, a Cork & Thorn többi szórakoztató programja zenés. Semmi sem túl hangos vagy agresszív, mivel Garrett a hűvös, laza és pihentető jelzőket részesíti előnyben.

Madame Dee vasárnapi soul koncertjei egészen Kaliforniából vonzzák a rajongókat. A Brittany Soul alternatív péntekenként R & B -t ad elő. Kedden spanyol gitár, csütörtökön lágy jazz, és szerdán a Cork-Aoke-karaoke borral természetesen.

mennyit keres Howard stern

A helyiek számára nincs ezen a jó zenén ezen az oldalon, mondja Garrett. Be kell mennie a kaszinókba.

Cork & Thorn Garrett borszeretetéből és a Napa -völgyben tett gyakori látogatásokból fakadt. Az üzlet Cork oldala az eladások mintegy 90 százalékát teszi ki, mondja. A Thorn oldalán Garrett a Naakiti Floral Design birtokában szerzett 18 éves tapasztalatára támaszkodva vezeti a virágmintás órákat megbeszélés szerint.

mennyit ért jfk, amikor meghalt?

Ezek az órák, mint minden más a Cork & Thornban, lehetőséget kínálnak az üzlet borlistájának felfedezésére.

Amikor iszol, mindig boldog idők vannak, mondja Garrett, majd felnevet.

Nos, 95 százalék boldog idők.