Ty Pennington nettó vagyona

Mennyit ér Ty Pennington?

Ty Pennington nettó vagyona: 12 millió dollár

Ty pennington fizetése

75 dollár epizódonként

Ty Pennington nettó vagyona és fizetése: Ty Pennington amerikai televíziós műsorvezető, modell, filantróp és ács, nettó értéke 12 millió dollár. Ty Pennington valószínűleg arról híres, hogy az Extreme Makeover: Home Edition műsorvezetője volt, amelyet 2003 és 2012 között sugárzott az ABC. A házigazdája Ty's Great British Adventure volt az Egyesült Királyságban, az UKTV Home-on is. Az Extreme Makeover előtt Ty Asztalosként szerepelt a Trading Spaces TLC valóságshow-ban. Jelenleg a Howard Miller Company számára gyárt bútorokat. 1964. október 19-én született a grúziai Atlantában. Ty édesanyja, Yvonne Bruton pszichológus volt. Ty-t 17 évesen diagnosztizálták ADHD-vel. A lakberendezés iránti érdeklődése 12 éves korában kezdődött, amikor egy háromszintes faházat tervezett. Ty és több szomszédos gyerek felépítette a környéken lévő hatalmas faházat. Asztalos és házjavító képességei mind autodidaktaak. Végül egyetemi diplomát szerzett az Atlantai Művészeti Főiskolán grafikai tervezésben. Utolsó félévében egy modellező cserkész vette fel, és nagyon jövedelmező karriert épített be a világ körül, és J. Crew, Swatch és Sprite nyomtatott hirdetéseiben jelent meg. Diet televíziós koksz, a Levi's, a Macy's és a Bayer televízióban is megjelent. Modellkarrierjének köszönhetően Ty esélyt kapott arra, hogy a világ számos pontján éljen. Pennington az Atlanta és Los Angeles városában található Furniture Unlimited tulajdonosa és tervezője volt.

Ty jóváhagyási megállapodással rendelkezik a Sears-szel, amely ágyneműt, asztali tárgyakat, fürdő-kiegészítőket, bútorokat, teraszbútorokat és egyéb különféle lakberendezési cikkeket gyárt. Aktív a Sears American Dream kampányban is, amely egy közösségi ismeretterjesztő program. Bútortervezése és a Sears-szel való promóciói mellett keményfa padlósorozatot is hordoz a Fűrészáru felszámológépeken keresztül. 2003-ban Ty írt egy barkácsolási útmutatót a lakberendezésről, Ty trükkök: Lakásjavítási titkok, valamint olcsó és egyszerű projektek bármely helyiség átalakításához. Ty Pennington at Home címmel negyedéves folyóiratának első számát 2007. május 15-én adta ki. A magazin számos technikáját, valamint más belsőépítészek technikáit bemutatta. Ez a magazin rajongóinak és lelkes belsőépítészeinek is betekintést engedett eredeti munkásságába, mozgalmas életének apró darabjaiba. Pennington aktív jótékonysági tevékenységet folytat, és részt vett olyan kampányokban, mint az Access Surf Hawaii, amely segít a fogyatékkal élő gyerekeknek megtanulni szörfözni és más vízi sportokat játszani, a Bayer Aspirin Wonders of the Heart versenye, és részt vett egy hírességek futballmeccsének adománygyűjtésében a Los Angeles-i Gyermekkórház.

Ty Pennington fizetés
Mi volt Ty Pennington fizetése az ABC Extreme Makeover: Home Edition epizódjainként? 75 000 dollár

Ty Pennington nettó vagyona

Ty Pennington

Nettó érték: 12 millió dollár
Fizetés: 75 dollár epizódonként
Születési dátum: 1964. október 19. (56 éves)
Nem: Férfi
Magasság: 1,83 m
Szakma: Műsorvezető, tervező, asztalos, televíziós producer, színész
Állampolgárság: Amerikai egyesült államok
Az összes nettó vagyont nyilvános forrásokból származó adatok felhasználásával számítják ki. Ha rendelkezésre állnak, a hírességektől vagy képviselőiktől kapott privát tippeket és visszajelzéseket is beépítjük. Míg szorgalmasan dolgozunk annak érdekében, hogy a számok a lehető legpontosabbak legyenek, hacsak másként nem jelezzük, csak becslések. Minden javítást és visszajelzést örömmel fogadunk az alábbi gombra kattintva. Hibáztunk? Küldjön javítási javaslatot, és segítsen nekünk javítani! Küldjön javítást Vita