Az UNLV prof csatlakozik Bruce Willishez a „Die Hard” találkozón

Clarence Gilyard, Theo képernyőképét mutatja be az újClarence Gilyard Theo szerepét mutatja be az új 'Die Hard' reklámban a Advanced Auto Parts számára. (Youtube) Bruce Willis John McClane szerepét betöltő képernyőkép látható az Advanced Die Parts új 'Die Hard' reklámjában. (Youtube) Az UNLV filmprofesszora, Clarence Gilyard azon szereplők között van, akik újra összegyűltek az új 'Die Hard' reklámfilmben, amely a Super Bowl alatt fog futni. (UNLV Képzőművészeti Főiskola) Therence szerepében Clarence Gilyard látható Alexander Godunov mellett az eredeti 1988-as „Die Hard” akció-kalandfilmben. (UNLV Képzőművészeti Főiskola)

Az eredeti Die Hard akciófilm színésze nem halt meg nevetve a franchise kereskedelmi újraindításán. De annyira felkuncogott, hogy csatlakozzon az újraegyesítési projekthez.

Elküldtem a forgatókönyvet, és amikor elolvastam, nevettem Clarence Gilyard , az UNLV filmes tanszék professzora, aki Theo számítógépes terrorizmust játszotta az 1988 -as akciófilmben. Ez jó mutató.

Úgy tűnik, Gilyard nem volt egyedül azzal, hogy újratöltődött az akkumulátora, a Die Hard visszatéréséért. Bruce Willis visszatér a címhez a Die Hard akkumulátor új reklámjában, amelyet az Advanced Auto Parts hozott el nekünk.legjobb thai étterem las vegasban

Hogy megbeszélhessük, hogyan történt mindez, és hogyan készült a klip, Gilyard elősegítette a Zoom eseményt, amely 13: 30-15: 30-ig van beállítva. Péntek. Csatlakozik hozzá a kreatív és marketing csapat, amely mindent összehoz. A Zoom link kéréséhez írjon e-mailt az unlvfilm@unlv.edu címre. A belépésnek nincs költsége.

A Super Bowl ideje alatt egy hosszabb, két perces reklámfilm fut. A reklám szuper méretű, üldözési jelenettel, üvegtöréssel, némi vérontással és a szükséges pirotechnikával. Gilyard látható felül, Willisre mutatva, miközben John McClane karakterét üdvözli. Ő is a végén van, és üldözőbe ad egy kotrógépet (spoiler figyelmeztetés), minden rosszul végződik egy tűzgolyóban.

Valahol ebben a zűrzavarban arra buzdítunk, hogy vásároljon autó akkumulátort.

mi a rapper ti nettó értéke

A marketingmenedzsernek epifániája volt, amelyet megoszt a városházánkon - mondja Gilyard, akit a Top Gun kísérleti Sundown -jaként és a Ranger Jimmy Trivette -ként is beválogattak a Walker, Texas Ranger tévésorozatba. De ők ezt a hatalmas kampányt tervezték, és megkértek minket, hogy adjunk neki egy kis gyümölcslevet.

mennyit keres Michelle Obama egy évben

A reklám a Die Hard film franchise hamisítványaként kerül bemutatásra. Ez a Die Hard teljes hosszúságú filmként történő újraindításához vezethet.

Ez az ötlet, a választól függően, mondja Gilyard. Amikor újra belevágtam, azt gondoltam: „Ezt kellene tennem.” A skála, a játékok, a fókusz, az együttműködés mind -mind visszatérnek Hollywood főáramába.

PodKats! Epizódok