Wayne Newton, Siegfried és Roy klasszikusai a Barrett-Jackson aukción

Siegfried és Roy 1994-es Rolls-Royce Corniche-jével kerülnek bemutatásra, aukcióra a Barrett-J ...Siegfried és Roy 1994-es Rolls-Royce Corniche-jével kerülnek bemutatásra, amelyet árverésre bocsátanak a Barrett-Jackson Las Vegas-i aukción a Las Vegas-i Kongresszusi Központ West Hall csütörtöktől június 19-ig. (Barrett-Jackson) Wayne Newton 1979-es Rolls-Royce Silver Shadow II árverésére kerül sor a Barrett-Jackson Las Vegas aukción, a Las Vegas Convention Center West Hall-ban. (Barrett-Jackson) Wayne Newton 1981-es Mercedes-Benz 380SL Custom Roadsterét árverésre bocsátják a Barrett-Jackson Las Vegas-i aukción a Las Vegas-i Kongresszusi Központ West Hall csütörtöktől 2021. június 19-ig. (Barrett-Jackson) Wayne Newton 1981-es Mercedes-Benz 380SL Custom Roadster mellett látható árverésre a Barrett-Jackson Las Vegas aukción, a Las Vegas-i Kongresszusi Központ West Hall-ban, 2021. június 6-án, vasárnap. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats A 2011-es Mercedes-Benz SLS AMG Gullwing Coupe, korábban Siegfried & Roy tulajdonában volt, árverésre kerül a Las Vegas-i Kongresszusi Központ West Hall-i Barrett-Jackson Las Vegas aukcióján. (Barrett-Jackson) Az 1970-es Maserati Ghibli, amely egykor Frank Sinatra tulajdonában volt, árverésre kerül a Barrett-Jackson Las Vegas-i aukción a Las Vegas-i Kongresszusi Központ West Hall csütörtöktől június 19-ig. (Barrett-Jackson) Rick Harrison, a szabad ügynök QB Brett Hundley és a kenyai Drake, a Las Vegas Raiders szerepel a Harrison's Lucky 7th Annual Pawn Stars Poker Run rendezvényen, 2021. május 29-én. (Edison Graff) Ned MIlls és Sally Olson, valamint Matt Baldoni gitáros és John Ploughs láthatók a Stoney's Rockin 'Country -ban, a Town Square -en 2021. június 8 -án, kedden. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Ned MIlls és Sally Olson, valamint Matt Baldoni gitáros és John Ploughs láthatók a Stoney's Rockin 'Country -ban, a Town Square -en 2021. június 8 -án, kedden. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats Ned MIlls és Sally Olson, valamint Matt Baldoni gitáros és John Ploughs láthatók a Stoney's Rockin 'Country -ban, a Town Square -en 2021. június 8 -án, kedden. (John Katsilometes/Las VegasJournal) @JohnnyKats

A Kats! Az iroda ebben az írásban a The Kitchen at Commons Club, a Virgin Hotels Las Vegas 24 órás kávézója. Ez a Virgin számára a Lucky 24 órás éjjel -nappal a Hard Rock Hotelben. A Kitchen elnémultabb, mint elődje, célzottabb menüsor, amely egész nap változik. Háromszor, azt hiszem. Próbálja ki a Bourbon sült csirkét és gofrit.

Nem tettem. De kellene.

las vegas-i szállodák új évre

A nap egy részét a kaszinóban sétáltam a Virgin alapítójával Richard Branson , aki Keys Masterként több ezer dollárt ajándékozott ingyenes szobákban, valamint étkezési és ital-jóváírást a szállodában és az Élia Beach Clubban. Tipp: Amikor Branson megjelenik szerencsejáték közben, és megkérdezi: Nyersz? Mondd meg neki, hogy veszítesz. Jobb esélyek erre a kulcsra.Többet erről a jelenetről, és máshol is.

A csillagok autóit

A Barrett-Jackson Las Vegas aukció jellegzetes bemutatótermet választott a közelgő Las Vegas-i aukcióra-az új Las Vegas-i Kongresszusi Központ West Halljába.

Mély gyökereink vannak Las Vegasban, Barrett-Jackson vezérigazgatója Craig Jackson mondja. Nagyon emlékezetes aukción volt részünk Las Vegasban. Támogattuk a várost, és a város is támogatott minket.

Barrett-Jackson Las Vegas-i aukciója csütörtöktől szombatig tart (a jegyek 35 dollártól, 20 dollártól kezdődnek a gyermekek számára, elérhetőek a barrett-jackson.com oldalon). A műsor az első televíziós eseményként jelenik meg az új West Hallban, amelyet a History csatorna közvetít.

Vegas pizzazz elöl és középen, a Wayne Newton és Siegfried & Roy birtoka képviseltette magát.

A Newton 1981-es Mercedes-Benz 380SL Custom Roadster és egy kétszínű, diófehér porcelánfehér színű 1979-es Rolls-Royce Silver Shadow II-t kínál. Mindkettőt a Newton -i Casa de Shenandoah -ban kiállított autógyűjteményben sorakoztatták fel. Ezekre az autókra szombaton lehet licitálni.

Ha Barrett Jackson újra él Las Vegasban, az visszaállítja Las Vegasot oda, ahol lennie kell - mondja Newton, aki az évek során több autót kínált aukción, és az idei bemutató után még tucatnyi egzotika lesz a tulajdonában.

Az S&R hagyatéka ismét aukcióra bocsát egy 2011-es Mercedes-Benz SLS AMG Gullwing Coupe-t, amelyet eredetileg Roy Horn vásárolt Siegfried Fischbachernek a 2019-es Barrett-Jackson Las Vegas-i aukción. A duó birtoka felajánlja az 1994-es Rolls-Royce Corniche-t is, ajándékot Roy Hornnak 50. születésnapjára, valamint az egyetlen 1993-tól 1996-ig gyártott 219 Corniche egyikét.

A Vegas ikonográfiáját az 1970 -es Maserati Ghibli is képviseli, amely korábban Frank Sinatra tulajdonában volt.

Megtiszteltetés számunkra, hogy ezek az autók nem csak szépek, hanem a történelem darabjai is - mondta Jackson. Nézi ezeket az autókat, és úgy érzi, személyesen ismeri ezeket az embereket.

A bejegyzéseket tartalék nélkül vagy minimális ajánlattétel nélkül kínálják. Az autók értékét a licitálás során élőben megállapított piaci érték határozza meg.

Az aukciós terem híres sztárerejéről, bár a sztárokat nem gyakran érdekli, hogy felzaklatják vagy észre is vegyék.

Voltunk nagy sporthírességek és rocksztárok, mint például ki-ki, a közönség-mondta Jackson. Olyan, mint: ki az a fickó, aki egy lábbal magasabb mindenkinél? Kareem Abdul-Jabbar . Megvan a profi golfozó Bubba Watson itt, és nem akart a golfról beszélni. Csak az autókról akarnak beszélni.

Évekkel ezelőtt valójában összefutottam egy Barrett-Jackson-i sráccal, aki Chickenfoot rockzenekari kalapot viselt. Azt mondtam: Bárki mondta valaha, hogy úgy nézel ki Michael Anthony ? És azt mondta: Megvan!

A kollekció olyan nemzetközi hírű autókat hoz be, mint az 1994 -es Toyota Supra, amelyet Paul Walker vezetett a Fast & Furious franchise első filmjében. És szupersztár DJ Deadmau5 ” s 2015 -ös McLaren PI (a McLarennek mau5 nevű autót kellene készítenie, de kitérek).

Nem ez az első alkalom, hogy Barrett-Jacksont bemutatták, amikor Las Vegas visszatér a válságból. Egy műsort hoztak a VegasVille -be, amikor a város 2009 -ben visszatért a nagy recesszióból. Az árverés is közvetlenül a 2017. október 1 -i forgatások után érkezett meg.

Két héttel a Mandalay-öbölben történt lövöldözés után visszatértünk a Mandalay Bay Rendezvényközpontba, és egymillió dollárt gyűjtöttünk a frontvonalban dolgozók számára, mondja Jackson. Szeretnénk tisztelegni ezek előtt az emberek előtt. Célunk most az, hogy biztonságosan visszatérhessünk Vegasba, és ezeket az arcokat adjuk a rendezvényünkhöz.

A 'Gyalog' futás

A kerekes szállítás, a híres emberek és még a History csatorna témájában: Rick Harrisoné A Lucky 7th Annual Pawn Stars Poker Run több mint 125 000 dollárt gyűjtött össze a The Hundley Foundation epilepszia elleni küzdelemre. Ez a szám rekord volt az eseményen, amelyet május 29-én mutatott be Harrison és az NFL szabadügynök QB Brett Hundley .

És kötekedünk, további hírek érkeznek a Zálogcsillagokról, ezért ne érintse meg ezt a tárcsát…

Mi értelme…

Bronxi vándorok hogy Westgate Cabaret. Az elmúlt napokban a szállodában járták a gumikat, rugdostak.

Szigetek, és patak is

A Westgate témáról , Nolan Gould A Modern Family és menedzsere, Sean Reilly, csütörtök este énekelt Islands In The Streamben a Westgate Super Karaoke -ban. Biztos jele annak, hogy Vegas valóban a járvány visszatérési útján jár.

mi a bíró mathis nettó értéke

Whitney?

Emlékszel a hologram -showra, amely Whitney Houston hasonlatosságát mutatja be? A járvány előtt bejelentették? Még mindig nagyon él, és a Caesars Entertainment tervezi bemutatni, amely péntek reggel ünnepelte a Harrah's 200 millió dolláros frissítését.

A szálloda 2542 újratervezett vendégszobával, a kaszinó padlójának teljes átalakításával és két új LED -sátorral büszkélkedhet az északi és a déli bejáratnál. És, Pete Big Elvis Vallee még mindig ringató Piano Bar. Igazságos az egész.

Az ácsok építették

A Carpenters Tribute Concert este két órakor még két előadást tart. Kedden és szerdán, havi futamán a Stoney's Rockin 'Country -ban, a Város téren. Ez Ned Mills és Sally Olsoné A Carpenters című műsor beszédes szavalása a duó 1976 -os Egyesült Királyság -turnéjáról. A produkció zeneileg megalapozott, vokálisan foltos, és tetszeni fog a duó minden rajongójának.

Élveztem a Memory Lane traipse -t, amikor olyan dalokat hallottam, amelyeket nagyon rég nem hallottam. Karen és Richard Carpenter rengeteg slágert vágott le, közel a tehez, csak most kezdtük, tegnap még egyszer, szupersztár és a The Beatles Ticket to Ride borítója A Stoney's -i előadás befejezése után a következő Vegas -i előadás szeptember. 4 a Starbright Színházban. Fogd meg ott.